Gempar!! Pelayar Dari Britain Dakwa Nampak Pesawat MH370

mh370.jpg

Gempar!! Pelayar Dari Britain Dakwa Nampak Pesawat MH370 | Nampaknya isu dakwaan ternampak MH370 masih lagi tidak habis. Sebelum ni dah banyak berita kita dengar mengatakan ada orang nampak pesawat MH370. Terbaru, seorang pelayar wanita dari Britain mendakwa melihat pesawat Malaysia Airlines (MAS) itu.

Katherine Tee , 41, dilaporkan melihat pesawat ketika belayar merentasi Lautan Hindi tetapi hanya memberitahu pihak berkuasa baru-baru ini kerana takut aduannya tidak akan diberi perhatian serius.

“Saya melihat sesuatu yang kelihatan seperti kapal terbang terbakar. “Itulah yang saya fikir ia adalah,” katanya yang dipetik dari Phuket Gazette.

Katanya lagi: “Kemudian, saya fikir saya mesti menjadi gila… Ia menarik perhatian saya kerana saya tidak pernah melihat kapal terbang dengan lampu oren sebelum ini, jadi saya tertanya-tanya apakah ia.”

Ketika kejadian, Tee sedang dalam pelayaran dari India ke Phuket. Turut sama belayar, suaminya, Marc Horn, 50. Tambah Tee, dia tidak memberitahu suaminya selepas melihat kejadian itu.

Memetik laporan itu, kedua-dua pasangan itu dilaporkan telah menemui pihak Pusat Penyelarasan Agensi Bersama (JACC), yang mengetuai pencarian MH370, tetapi organisasi tersebut belum mengesahkan perkara ini.

Penerbangan MH370 yang membawa 239 penumpang dan anak kapal, hilang dari skrin radar pada 8 Mac tidak lama selepas berlepas dari Kuala Lumpur menuju ke Beijing. – Sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Gempar!! Pelayar Dari Britain Dakwa Nampak Pesawat MH370”

  1. Shaklee says:

    alooo takkan la lepas sebulan lebih baru nak report

    tak betul la ni
    Shaklee recently posted…Set Bersalin Shaklee Premium Terbaik untuk Pembedahan dan NormalMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge