Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand

wartawan-jepun-kacak.jpg

Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca yang dikasihi dan dihormati sekalian. Dunia kewartawanan boleh dikatakan satu pekerjaan yang agak mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel. Jika kena gaya dan cara, wartawan juga mampu menjadi popular seperti artis-artis terkenal.

Lain pula ceritanya di Thailand apabila seorang wartawan tampan dari Jepun menjadi perhatian umum di Thailand. Kehadiran seorang wartawan dari Jepun yang kacak di tengah-tengah krisis politik berpanjangan di Thailand menenggelamkan suhu tunjuk perasaan serta pilihan raya umum 2 Februari di negara itu.

Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand. Dunia kewartawanan dikatakan pekerjaan yang mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand. Dunia kewartawanan dikatakan pekerjaan yang mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand. Dunia kewartawanan dikatakan pekerjaan yang mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel

Banyak gambar Daijiro Enami dikongsi melalui laman media sosial, Facebook, Twitter dan Instagram oleh rakyat Thailand selepas rakan-rakan media dan penunjuk perasaan memuatnaik gambar Daijiro membuat kerjanya atau tersenyum dengan wanita-wanita, lapor Bangkok Post.

Daijiro yang berusia 28 tahun itu merupakan wartawan untuk Fuji Television Network.

Dia telah menemubual pemimpin tunjuk perasaan, Suthep Thaugsuban dan membuat liputan ketika pilihan raya umum di daerah Bung Kum, di mana Perdana Menteri Sementara, Yingluck Shinawatra mengundi.

Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand. Dunia kewartawanan dikatakan pekerjaan yang mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand. Dunia kewartawanan dikatakan pekerjaan yang mencabar dan memerlukan seseorang yang fleksibel

Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Gambar Wartawan Kacak Dari Jepun Jadi Fenomena Di Thailand”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge