Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang

banjir-di-kuantan-2.jpg

Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr FUh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi. Seperti yang kita ketahui, 2-3 hari kebelakangan ni kecoh tentang berita banjir di Pantai Timur terutamanya di negeri Pahang Darul Makmur. So Dr FUh nak share sikit laporan banjir dan juga gambar sekitar banjir di Kuantan dan sekitar negeri Pahang.

Banjir di Pahang semakin buruk apabila lebih 5,000 mangsa dipindahkan di pusat pemindahan banjir di empat daerah, hari ini.

Menurut Jurucakap Bilik Gerakan Banjir Ibu Pejabat Polis Kontinjen Pahang, daerah terlibat ialah Rompin, Kuantan, Pekan dan Maran.

“Di Rompin seramai 2,595 mangsa dari 23 kampung terlibat ditempatkan di enam pusat pemindahan,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Katanya, di Pekan sebanyak enam kampung terlibat dengan 341 mangsa dipindahkan ke enam pusat pemindahan.

Di Kuantan seramai 1,824 mangsa dari 23 kampung dipindahkan ke 23 pusat pemindahan.

Di Maran, 633 mangsa banjir dari sembilan buah kampung ditempatkan di tujuh pusat pemindahan.

Keadaan banjir dijangka bertambah buruk berikutan hujan lebat berterusan sejak dua hari lepas.

Menurut jurucakap itu, Jambatan Sungai Charu di Kilometer 28 Jalan Sungai Lembing-Kuantan ditutup kepada semua kenderaan berikutan air naik setinggi satu meter. – Bernama

Untuk laporan lanjut berkenaan jalan-jalan yang ditutup dan jalan-jalan alternatif anda boleh rujuk laman facebook Polis Pahang

Berikut adalah gambar banjir sekitar Kuantan dan negeri Pahang

Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang. Pusat pemindahan banjir di kuantan, laporan banjir Kuantan, Keadaan banjir di Kuantan, Banjir di Rompin

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

6 thoughts on “Gambar Sekitar Dan Laporan Banjir Di Kuantan Pahang”

  1. Aniq Bukhary says:

    Gambar first tu yg terbaik dan banyak page2 fb yang share.. Air jadi jernih setelah memasuki masjid. Subhanallah!
    Aniq Bukhary recently posted…Kenapa JOZAN tidak sertai maharaja lawak mega 2013My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge