Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal

zack.jpg

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal | Mesti ramai yang belum tahu tentang Wan Zack Haikal sudah bertunang. Habis lah gadis gadis di luar sana tu, tenang anak muda, jangan meroyan. Jom ikuti kisah pertunangan dan Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal :

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal

Baru sahaja pagi tadi kita dikejutkan dengan berita perpisahan antara Wan Zack Haikal dan Zzati Rashid. Hubungan mereka yang dibina hampir dua tahun itu disahkan berakhir pada Oktober lalu sepertimana dakwaan gosip sebelum ini.

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal. Tidak sampai sehari selepas perpisahan mereka, kini sekeping gambar Wan Zack Haikal bertunang dengan seorang gadis

Tidak sampai sehari selepas perpisahan mereka, kini sekeping gambar Wan Zack Haikal bertunang dengan seorang gadis cantik dikenali Syahifah Azmi mula tersebar di laman maya hasil perkongsian blogger brotherssam.

Menurut pemilik blog itu, gambar berkenaan diperolehinya dari seorang rakan kepada Wan Zack Haikal ketika memberikan ucapan tahniah dengan pertunangan beliau. Ramai peminat turut terkejut dengan berita ini kerana bukan Zzati yang menjadi tunangan Wan Zack tetapi orang lain.

Identiti Syahifah Azmi, wanita yang menjadi pilihan pemain bolasepak Kebangsaan dan FC Ryukyu itu masih belum dipastikan namun admin ambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah di atas pertunangan Wan Zack. Semoga hubungan mereka kekal hingga ke jinjing perkahwinan.

Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal”

  1. Tak kira siapa pun pilihan Wan Zack, saya sebagai peminat beliau tetap menyokong dari blkg.. Hak masing2 nak pilih pasangan hidup..
    Aniqbukhary32 recently posted…Disebalik perpindahan Dato’ Hj. Hasbullah Awang ke Astro ArenaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge