Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos

misha-omar-pernikahan-7.jpg

Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos | Alhamdulillah satu lagi masjid berjaya dibina. Penyanyi Misha Omar atau nama sebenarnya [email protected] Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly, 32, dengan sekali lafaz di Hotel Renaissance, Kota Bharu, jam 9.30 pagi ini.

Pasangan yang memakai persalinan putih itu berwalikan abang Misha, Mohd Rose Omar.

Pihak perempuan menerima enam dulang berbalas lima kepada pihak lelaki dengan mas kahwin gelang emas.

Penyanyi berusia 32 tahun itu bakal bersanding pada malam ini di hotel yang sama.

Misha dan Firos mengikat pertunangan pada 22 Februari 2012.

Pada Jun 2013, Misha Omar mengumumkan akan bernikah pada Februari 2014 selepas tertangguh begitu lama kerana berjauhan kerana tugas masing-masing.

Walaubagaimanapun, majlis perkahwinan Misha pada Februari terpaksa ditangguhkan selepas bapanya Omar Ismail meninggal dunia pada 30 November 2013.

Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos

[sociallocker id=”17841″]

Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan

Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan Gambar Pernikahan Misha Omar Dan Firos. Penyanyi Misha Omar selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan

[/sociallocker]

Gambar – Roti Kaya

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge