Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia

Sekitar-Majlis-Pernikahan-Almy-Nadia-Fizz-Fairuz.jpg

Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca yang dikasihi sekalian. Pasangan selebriti yang banyak menempuh dugaan sepanjang hubungan mereka, Fizz Fairuz dan Almy Nadia telah selamat bergelar suami isteri dalam satu majlis akad nikah yang telah diadakan di kampung halaman pengantin perempuan di Pulau Pinang.

Almy Nadia dan Fizz Fairuz pada tengahari tadi telah melangsungkan majlis pertunangan terlebih dahulu sebelum sah bergelar suami isteri sekitar jam 5.40 petang waktu tempatan, heh.

Majlis akad nikah yang berlangsung hari ini mengambil tempat Masjid Balik Pulau, Pulau Pinang.

Tahniah buat keluarga kedua dua mereka, semoga hubungan dan ikatan yang terbina ini kekal sehingga pintu syurga. Kami suka tengok anda berdua. Berikut beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz hari ini. – Rotikaya

Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia

Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz Gambar Pernikahan Fizz Fairuz Dan Almy Nadia gambar sekitar majlis pernikahan Almy Nadia dan Fizz Fairuz

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge