Gambar Pernikahan Aidil Zafuan Dan Zarema Zainal

Gambar-Pernikahan-Aidil-Zafuan-Dan-Zarema-Zainal.jpg

Gambar Pernikahan Aidil Zafuan Dan Zarema Zainal | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca yang dikasihi sekalian. Seperti yang kita semua ketahui, Alhamdulillah hari ini pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan Razak telah sah dinikahkan dengan Zarema Zainal.

Bekas suami aktres Rita Rudaini, Aidil Zafuan Razak telah sah bergelar suami kepada Zarema Zainal dengan hanya sekali lafaz pada jam 10.50 pagi tadi.

Majlis pernikahan telah berlangsung di kediaman pengantin perempuan yang terletak di Pandamaran, Klang.

Rombongan pengantin lelaki memberi sembilan dulang hantaran beserta mas kahwin RM7000 dan dibalas 11 oleh pihak perempuan.

Turut hadir di majlis pernikahan kedua pasangan ini ialah pasangan kekasih Nora Danish dan Nedim, Safee Sali dan Sharul Shiro.

Tahniah diucapkan dari fuh.my. Semoga perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat dan berbahagia hendaknya.

Gambar Pernikahan Aidil Zafuan Dan Zarema Zainal

Aidil Zafuan Razak telah sah dinikahkan dengan Zarema Zainal Aidil Zafuan Razak telah sah dinikahkan dengan Zarema Zainal

Kredit : Media Hiburan Karangkraf

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge