Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin-4.jpg

Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin | Genap 11 Disember 2013 (11.12.13), Rozita Che Wan sah bergelar Isteri kepada pelakon Zain Saidin. Selepas majlis pernikahan pereka fesyen terkenal petang semalam iaitu Jovian Mandagie dan Nina Ismail Sabri, peminat dunia hiburan hari ini terus dihidangkan dengan majlis pernikahan berprofil tinggi dan kali ini melibatkan pasangan sensasi Rozita Che Wan dan Zain Saidin.

Mengambil tempat di Setia City Convention Centre, Shah Alam pasangan ini bakal di’ijabkabulkan selepas beberapa tahun menyulam cinta sesama mereka dan menjadi tumpuan para peminat sepanjang hubungan mereka terjalin.

Rozita Che Wan & Zain Saidin telah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz dan pasangan ini dinikahkan oleh Ketua Pendaftar Nikah Negeri Selangor, Ustaz Alwi Parman. Rozita diwalikan oleh adiknya Roshidi Che Wan.

Rozita Che Wan menerima sebanyak sembilan peti hantaran termasuklah cek wang hantaran RM23,200, mas kahwin RM9,300 serta cincin nikah bernilai RM93,000.

Tahniah Dr Fuh ucapkan kepada pasangan Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Semoga hubungan yang terjalin kekal sehingga akhir hayat dan semoga menuju kearah yang lebih positif.

Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin-6 Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin-5

Lagi – Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin-3 Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin-2 Majlis-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Dan-Zain-Saidin Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin - Majlis Pernikahan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin, Gambar Pernikahan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Sumber: RotiKaya, Ikram Ismail dan CarlosNizam

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Gambar Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin”

  1. Selamat pengantinn baru.. semoga berbahagia buat pasangan ini . Jauhkan kontroversi. Huhu 🙂
    Aniqbukhary32 recently posted…Apa yang best sangat filem Ustaz mu tunggu aku datang tu?My Profile

  2. Pretty! This was a really wonderful article. Many thanks for providing these details.
    best hotel deals recently posted…best hotel dealsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge