Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan

Gambar-Perempuan-Gila-Bawa-Bayi-Yang-Baru-Di-Lahirkan.png

Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan | Awal pagi di sebuah lorong bersebelahan Pasar Makanan Longgui di daerah Baiyun Guangzhou, seorang wanita yang tidak mempunyai tempat tinggal melahirkan seorang bayi. Wanita ini dikatakan mempunyai penyakit mental. Gambar-gambar oleh Reporter Liang Weipei, Metropolis Selatan harian.

Seorang doktor dari Hospital Daerah Baiyun Palang Merah berkata penentuan awal menunjukkan wanita itu mungkin mempunyai penyakit mental. Selepas penjagaan kejururawatan keadaan bayi kini stabil dan akan kekal di hospital untuk pemeriksaan penjagaan yang lebih menyeluruh.

Hospital ini juga telah dihubungi hospital mental, di mana mereka akan menghantar wanita itu untuk pemeriksaan dan rawatan, manakala bayi lelaki itu mungkin akan dihantar ke institusi kebajikan kanak-kanak.

Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan2 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan3 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan4 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan5 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan6 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan7 Gambar Perempuan Gila Bawa Bayi Yang Baru Di Lahirkan8

sumber

p/s : Kesiannya tengok bayi tu. Kesian juga tengok wanita china yang sakit mental ni. Tapi apa pun dia tetap jaga anak dia cuma cara penjagaan tak berapa nak betl sangat. Harap pihak yang berwajib ambil tindakan.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge