Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator

Gambar-Ngeri-Budak-6-Tahun-Tersepit-Tangan-Di-Eskalator.jpg

Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator | Seorang kanak-kanak berusia enam tahun terselamat daripada kehilangan tangan kanannya selepas tersepit di celah tangga bergerak atau eskalator di sebuah pusat membeli-belah pada Khamis lepas.

Gambar-gambar saat mendebarkan anggota Bomba dan Penyelamat Kajang menyelamatkan kanak-kanak itu dikongsikan laman Facebook Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia.

Bilik kawalan Kajang menerima panggilan khidmat khas pada pukul 4.39 petang berkenaan kes tangan tersepit di eskalator.

Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator3 Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator2 Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator4 Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator5 Gambar Ngeri Budak 6 Tahun Tersepit Tangan Di Eskalator6

Bomba Kajang menghantar lima orang anggota ke lokasi kejadian yang tidak didedahkan dan tangan kanak-kanak berkenaan berjaya diselamatkan. – MYNEWSHUB.MY

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge