Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos

Gambar-Majlis-Resepsi-Perkahwinan-Misha-Omar-Dan-Firos.jpg

Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos | Alhamudlillah pada 2 Mei 2014 yang lalu, penyayi terkenal, Misha Omar telah selamat di ijab qabul kan dengan pasangan pilihannya Firos Ezzwan Rossly di Kelantan.

Pada malam hari pernikahan Misha Omar dan Firos, telah diadakan majlis resepsi. Majlis resepsi perkahwinan penyanyi, Misha Omar dan pasangannya Firos Ezzwan Rossly di Hotel Renaissance Kota Bahru malam Jumaat lalu meriah dengan kehadiran kira-kira 450 tetamu terdiri dari kaum keluarga, media & rakan artis.

Keanggunan kedua-dua mempelai terserlah dengan busana berwarna merah hati yang membawa konsep mo­den kontemperori hasil rekaan Syaiful Baharim.

Misha Omar yang ditemui Utusan Malaysia selepas selesai majlis melahirkan rasa gembira dan bersyukur beliau dengan kehadiran rakan rakan artis meraikan majlis bermakna mereka berdua ini.

“Majlis ini telah dimeriahkan dengan rakan-rakan selebriti yang hadir menghiburkan tetamu dan ini adalah hadiah perkahwinan yang cukup bermakna buat saya. Selain itu, ini juga adalah tanda penghargaan saya untuk menyambut keluarga suami,” ujarnya.

“Di kesempatan ini juga, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada te­ta­mu yang hadir & juga sentiasa mendoakan kebahagiaan kami,” tambahnya lagi. Berikut beberapa keping gambar pasangan pengantin baru ini untuk tatapan anda.

Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos

Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos 8 Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Gambar Perkahwinan Misha Omar Dan Firos, Majlis Resepsi Misha Omar Dan Firos di Kelantan

Rotikaya

 

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge