Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda

Fizo-Omar-dan-mawar-abdul-karim.jpg

Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda | Alhamdulillah pada siang tadi (9 November 2013) telah berlangsungnya majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan juga Model merangkap anak kepada pengasas Tudung Fareeda iaitu Mawar Abdul Karim.

Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda itu diadakan di rumah bakal pengantin perempuan di Country Height, Kajang.

Keluarga Mawar menerima rombongan keluarga Fizo Omar dengan iringan 5 dulang hantaran dan dihadiri lebih kurang 300 tetamu terdiri daripada sanak saudara, ahli keluarga kedua pihak dan beberapa wakil media.

Pada 10 November 2013 iaitu hari Ahad, Majlis Pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim akan dilangsungkan dan akan disiarkan secara live melaluli rancangan Nasi Lemak Kopi O di saluran TV9 jam 8 pagi.

Sama-sama kita mendoakan agar bakal pasangan pengantin ini berjaya mendirikan rumahtangga dengan baik dan menjadi pasangan yang bahagia selepas pernikahan mereka. In Shaa Allah.

Berikut Dr Fuh sediakan Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda yang Dr Fuh ambil dari beberapa laman di Facebook.

Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013 Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013 Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013 Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013 Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013 Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda. Majlis pertunangan artis terkenal Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim model tudung Fareeda 9/11/2013

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

3 thoughts on “Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge