Gambar Juruwang Petronas, Baru 3 Jam Dah Curi RM3000

Gambar-Juruwang-Petronas-Baru-3-Jam-Dah-Curi-RM3000.png

Gambar Juruwang Petronas, Baru 3 Jam Dah Curi RM3000 | Sekeping gambar pekerja wanita stesen Minyak Petronas telah tersebar sejak semalam selepas wanita berkenaan disyaki telah melarikan wang tunai sebanyak RM3,000.

Wanita yang baru sahaja bekerja selama 3 jam di Stesen Petronas Taman Daya bersebelahan dengan Puspakom itu dengan beraninya melarikan RM3,000.

Ekoran dari itu, pekerja stesen terbabit mengambil inisiatif menyebarkan gambar saspek di laman sosial yang kini telah menjadi viral di serata media sosial.

Gambar Juruwang Petronas, Baru 3 Jam Dah Curi RM30002

“Pada sesiapa ada mengenali perempuan ini tolong beri maklumat pada kami segera kerana dia telah mencuri dan merompak duit Petronas company kami RM3,000. Baru kerja tak sampai 3 jam dah rembat duit. Tolong beri kerjasama pada kami. Petronas kami area Taman Daya bersebelahan Puspakom.”

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge