Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014

turun-himpunan.jpg

Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 | Assalamuaalikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi dan disayangi sekalian. Alhamdulillah kita sudah pun melangkah ke tahun baru tahun 2014. Tahun 2013 memberi 1001 kenangan yang pelbagai dan ada diantaranya mungkin tidak akan dilupakan oleh kita semua.

Seperti biasa, setiap tahun akan diadakan sambutan bagi mengalukan kehadiran tahun baru. Namun, pada malam tadi, buat pertama kali dalam sejarah sambutan Tahun Baru di Dataran Merdeka malam ini, tiada detik menanti 1 Januari.

Detik itu digantikan dengan sambutan  bunyi tiupan vevezuela serta laungan Hidup Rakyat.

Perkara ini terjadi dek kerana kejayaan peserta Turun memberhentikan konsert  KL New Year Countdown 2014 anjuran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) sebentar tadi.

Disini ada beberapa keping gambar HIMPUNAN TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 yang Dr Fuh ambil dari laman facebook dan beberapa laman blog.

Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka

Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014 Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

6 thoughts on “Gambar Himpunan TURUN Di Dataran Merdeka Tahun Baru 2014”

  1. ko turun ke semalam bro?

  2. Syam Kiri says:

    ramai giler aku tgk dkt dataran..mmg fuh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge