Gambar Bapa Selamatkan Anaknya Sebelum Mati Di Lenyek Lori

Gambar-Bapa-Selamatkan-Anaknya-Sebelum-Mati-Di-Lenyek-Lori.png

Gambar Bapa Selamatkan Anaknya Sebelum Mati Di Lenyek Lori | Seorang bapa mengorbankan nyawanya untuk menyelamatkan anaknya dengan menolaknya dari di leyek lori.

Hsiung Kuo menolak anaknya Yong dari terkena roda lori sesaat sebelum kenderaan yang sama melenyeknya hingga mati di Quanzhou City di tenggara China.

Polis berkata anak-beranak itu menungang skuter elektrik yang dipandu oleh Yong, 47, dan bapanya yang berusia 71 tahun ke dalam bandar, di Wilayah Fujian di negara ini.

Gambar Bapa Selamatkan Anaknya Sebelum Mati Di Lenyek Lori2 Gambar Bapa Selamatkan Anaknya Sebelum Mati Di Lenyek Lori3 Gambar Bapa Selamatkan Anaknya Sebelum Mati Di Lenyek Lori4

Imej CCTV menunjukkan anak-beranak itu berhenti sebentar di lintasan dan sebuah lori datang ke kearah mereka dan melanggar skuter mereka, dengan pantas bapa menolak jatuh anaknya dari kenderaan itu.

Seorang bapa yang berani mengorbankan dirinya untuk menyelamatkan anaknya kerana dia menolak anak keluar dari bahaya.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge