Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man

2013-04-10_111906.png

Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man

Perkampungan Popye yang dijumpai ini terletak di negara kecil Europe Malta. Perkampungan ini Juga dikenali sebagai Kampung Sweethaven, ia adalah tempat percutian keluarga yang sangat indah dan salah satu tarikan utama pelancong di Malta.

Taman tema disini amat menyeronokkan dengan tema watak kartun kegemaran kanak-kanak , Popeye the Sailor Man. Menariknya, kampung ini adalah set sebenar yang digunakan oleh Paramount Pictures dan Walt Disney Productions untuk rakaman 1980 filem Popeye, berdasarkan komik oleh E.C Segar.

Jom kita tengok lagi gambar-gambar super awesome perkampungan popye nih

Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

8 thoughts on “Gambar Awesome Perkampungan Popye The Sailor Man”

  1. Yan Ty says:

    Harus bercuti di sana , next trip perhaps.
    Mimpi kan je la. Ahaks.
    Yan Ty recently posted…Pantai Timur , Aku Datang ! – Day 2My Profile

  2. Yana Sakura says:

    teringat kembali kisah msa zaman kanak2 dulu kala..msa tgk popeye ngn olive..Haha..

    Popeye The Sailor Man.. Poott..Poott =)
    Yana Sakura recently posted…Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel FikreeMy Profile

    1. Daxx says:

      Alaaaa baru cadang nak nyanyi dekat sini….

      Popeye The Sailorman! pooot… poooot…. x)
      Daxx recently posted…Daily Illustration & Inspiration #1: Paling Epik + 10 GambarMy Profile

  3. macam pekan koboi pung hado kan… >..<

  4. Fuhyoo, tersangat awesome dah ni..
    Longoi Dot Com recently posted…Reka Bentuk Menarik Restoran McDonald Dan Stesyen MinyakMy Profile

  5. Hahaha.. Senyum sorang2 depan lappy.. Perkampungan Popeye dalam dunia realiti.. 🙂
    Aniqbukhary32 recently posted…Fotografi: Kenapa aku jadi akuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge