Fuh Pelik! Bau Haruman Minyak Wangi Berperisa Kencing Budak Perempuan

Fuh-Pelik-Bau-Haruman-Minyak-Wangi-Berperisa-Kencing-Budak-Perempuan.jpg

Pernahkah anda meneliti jenis dan bahan dalaman setiap botol minyak wangi (perfume) yang anda sering gunapakai tiap hari? Adakah anda yakin bahawa ianya tidak mengeluarkan bau seakan kencing budak perempuan persekolahan.

Fuh Pelik! Bau Haruman Minyak Wangi Berperisa Kencing Budak Perempuan

Minyak wangi sememangnya sudah menjadi gaya hidup dalam kebanyakkan orang.

Bahkan, terdapat sesetengah daripada mereka yang mahukan satu versi bauan yang lain daripada yang lain.

Oleh itu, bagi memastikan hal itu tercapai, pengeluar produk alat mainan orang dewasa yang berpengkalan di Akibahara, Tokyo iaitu Tamatoys telah mengeluarkan produk minyak wangi yang mempunyai bauan budak sekolah.

Produk yang dikenali sebagai “Schoolgirl Urine Scent” dan “Schoolgirl Armpit Scent” itu dibuat hampir mirip dengan dengan aroma air kencing dan bau ketiak gadis pelajar sekolah.

Produk ini dikatakan mendapat sambutan yang hangat bagi penduduk di sana.

Fuh Pelik! Bau Haruman Minyak Wangi Berperisa Kencing Budak Perempuan

Fuh Pelik! Bau Haruman Minyak Wangi Berperisa Kencing Budak Perempuan 2

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

10 thoughts on “Fuh Pelik! Bau Haruman Minyak Wangi Berperisa Kencing Budak Perempuan”

  1. VIMAX2U says:

    EEEWWW DALAM BANYAK2 BAU BAU AIR KENCING GAK DIORG SUKA ISH2
    VIMAX2U recently posted…VIMAXMy Profile

  2. jepun boleh di kategorikan negara gila sex.. gila mencipta toy sex.
    lekatlekitgurl recently posted…PENGALAMAN SERAM PEMANDU VAN JENAZAHMy Profile

    1. kucinghitam says:

      haha diorg la pencipta hentaii ala cipta pun yg guna tu bukan org jepun saja kan
      kucinghitam recently posted…TUKANG KEBUN LIWAT 7 PELAJAR LELAKIMy Profile

  3. amir zahari says:

    macam2 diorg ni.. hope diorg tak guna bahan sebenar.. tapi boleh pcaya ke?
    amir zahari recently posted…Pakai Baju Kurung Lebih Berisiko Di RogolMy Profile

    1. kucinghitam says:

      klo guna yg betui pun xpa benda murah sikit dah dasar gila kan
      kucinghitam recently posted…TUKANG KEBUN LIWAT 7 PELAJAR LELAKIMy Profile

  4. kucinghitam says:

    dah xda bau lain ker nak buat nie ish2

  5. vcore says:

    euwww.only in japan
    vcore recently posted…Amy Search Diisytihar MuflisMy Profile

  6. Ezad Skytech says:

    erk…jepun ni memang suka benda2 pelik macam ni…
    Ezad Skytech recently posted…Ambil Kesempatan Ataupun Terlepas PandangMy Profile

  7. Mawardiyunus says:

    ok fine siap berbuih2 tu erkkk kbai
    Mawardiyunus recently posted…Gambar Samsung GALAXY Note 3 | Samsung Reality And RumorsMy Profile

  8. Dunia semakin maju n otak manusia pun semakin pelik… Alahai!!
    Aniqbukhary32 recently posted…Benda kecik inilah yang kita selalu terlepas pandangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge