Fuh Gila! Ibu Campak 2 Anaknya Dari Tingkat 15

ibu-bunuh-anak1.jpg

Fuh Gila! Ibu Campak 2 Anaknya Dari Tingkat 15. Kenapakah? | MOSCOW: Seorang ibu ditahan selepas didakwa mencampak dua anak lelakinya dari balkoni tingkat 15 kerana dia bosan dengan mereka.

Galina Ryabkova, 30, dilihat dalam keadaan selamba dalam video pengawasan yang diambil daripada blok flet di Moscow Russia selepas insiden itu. Jiran di kompleks perumahan itu dikejutkan dengan bunyi tubuh kanak-kanak lelaki berusia empat dan tujuh tahun itu jatuh ke tanah. Walaupun mereka berusaha untuk membantu, kanak-kanak terbabit meninggal dunia sebelum petugas kecemasan tiba.

Menurut RT, Galina berkata, “dia bosan dengan anaknya” dan memutuskan “untuk menghapuskan mereka.” Galina yang suaminya keluar atas urusan perniagaan tinggal di tingkat lapan bangunan itu dan dipercayai membawa kanak-kanak berkenaan ke tingkat 15 sebelum mencampakkan mereka kelmarin. Seorang jiran di blok apartmen yang sama menceritakan kejadian ngeri itu kepada Life News.

Lelaki itu yang tidak mahu dikenal pasti, berkata, isterinya mengejutkannya memberitahu bahawa kanak-kanak terbabit jatuh dari bangunan itu. Pasangan berkenaan berlari keluar dan melihat dua kanak-kanak itu terbaring di tanah di depan pintu masuk utama kompleks apartmen terbabit.

Lelaki itu berkata: “Pada waktu sama, ibu mereka meninggalkan bangunan itu. Kami bertanya kepadanya jika mereka adalah anaknya dan dia menjawab dengan selamba, “Ya, saya yang mencampakkan mereka.” CCTV dari blok apartmen itu sebagaimana dilaporkan New York Daily News menunjukkan seorang daripada kanak-kanak itu jatuh di depan bangunan itu.

Kemudian ia menunjukkan Galina turun ke bawah memakai jeans dan kemeja-T putih.

Dia duduk dengan tenang di lobi bangunan, mengejutkan jiran tetangga yang mengelilinginya bagi mengelakkan dia melarikan diri.

Video itu berakhir dengan pegawai polis tiba di bangunan itu untuk menyiasat kejadian ngeri berkenaan dan menahan ibu kanak-kanak malang terbabit.

Galina juga dilaporkan cuba untuk membunuh diri pada masa lalu dan suaminya mungkin berlaku curang kepadanya.

Galina akan dihantar ke hospital psikiatri untuk pemeriksaan manakala siasatan diteruskan. – DM

sumber: hmetro.com.my

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

7 thoughts on “Fuh Gila! Ibu Campak 2 Anaknya Dari Tingkat 15”

 1. Yan Ty says:

  Saiko!!!! Bosan men campak buang ja… ridiculous
  Yan Ty recently posted…Denai Tropika , Sg Ara w Blogger UtaraMy Profile

 2. Zuan says:

  wow! buang sebab bosan
  Zuan recently posted…Album Rindukan Cahaya oleh Mu’adzMy Profile

 3. cik siti says:

  apa punya mak la ni…ish2
  cik siti recently posted…KEMALANGAN : anggota tentera dengan polisMy Profile

 4. Rina says:

  Ibu ini pasti sudah tidak waras, karena alasan bosan dia melakukan tindakan sesadis itu
  Rina recently posted…How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

 5. vcore says:

  bo do bortingkek-tingkek

 6. lahabau says:

  patot dia le yg lompat….budus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge