Fizz Fairuz Bakal Nikahi Almy Nadia 26 April Ini

Fizz-Fairuz-Bakal-Nikahi-Almy-Nadia-26-April-Ini.jpg

Fizz Fairuz Bakal Nikahi Almy Nadia 26 April Ini | Pelakon Almy Nadia disahkan bakal menamatkan zaman bujangnya Sabtu ini bersama kekasihnya, Fizz Fairuz.

Majlis akad nikah akan berlangsung di Masjid Balik Pulau, Pulau Pinang selepas solat Asar.

Almy atau nama sebenarnya Almy Nadia Aminuddin Shah, 28, bersyukur kerana segala persiapan untuk majlisnya itu sudah hampir selesai.

“Kami akan bernikah pada 26 April ini selepas waktu Asar di kampung saya.

“Setakat ini, memang tiada apa-apa lagi yang hendak dilakukan memandangkan persiapan saya sudah lakukan sejak dari awal,” katanya seperti yang dilapor oleh Utusan Online.

Ketika ditanya mengenai perasaannya untuk bergelar isteri, Almy memberitahu agak sukar untuk dia berkongsi memandangkan dia masih belum lagi bergelar isteri kepada Fizz.

“Belum rasa apa-apa lagi, mungkin selepas akad nikah itu saya akan kongsi perasaan saya.

“Majlis pernikahan ini memang untuk keluarga terdekat dan media sahaja.” ujarnya.

Sebelum ini, pasangan Almy Nadia dan Fizz Fairuz telah mengikat tali pertunangan mereka pada 22 Oktober lalu setelah lapan tahun menyulam cinta.

sumber : murai.com

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge