Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami – Gambar Pernikahan

perkahwinan-farawahida-shukur.png

Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami – Gambar Pernikahan | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi dan disayangi sekalian. Selepas berteka teki tentang siapa bakal suami beliau, hari ini dalam satu majlis yang diadakan di Taiping, Perak, Farawahida telah sah bergelar isteri kepada Abdul Shukur Bin Mohd Zain tepat jam 10.30 pagi tadi dengan sekali lafaz.

Pasangan ini telah dinikahkan oleh Naib Kadi Air Kuning, Taiping, Ustaz Imannuddin Zakaria.

Laporan Media Hiburan hari ini menyebut yang Farawahida menerima mas kahwin sebanyak RM1,000 beserta dua bentuk cincin selain menerima tujuh dulung hantaran daripada pihak lelaki dan dibalas dengan sembilan dulang.

Majlis resepsi perkahwinan Farawahida & Shukur akan berlangsung malam ini juga di Taiping dan akan mengambil tema Glamour Extravaganza. Tahniah Dr Fuh ucapkan buat pasangan ini dan keluarga mereka, semoga ikatan yang terbina kekal hingga ke akhirnya. – Sumber

Gambar Pernikahan Farawahida Dan Shukur

Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami - Gambar Pernikahan, Majlis Perkahwinan Farawahida, Suami Farawahida, Farawahida Kahwin, Gambar Majlis Pernikahan Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami - Gambar Pernikahan, Majlis Perkahwinan Farawahida, Suami Farawahida, Farawahida Kahwin, Gambar Majlis Pernikahan Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami - Gambar Pernikahan, Majlis Perkahwinan Farawahida, Suami Farawahida, Farawahida Kahwin, Gambar Majlis Pernikahan Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami - Gambar Pernikahan, Majlis Perkahwinan Farawahida, Suami Farawahida, Farawahida Kahwin, Gambar Majlis Pernikahan

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Farawahida Pilih Shukur Sebagai Suami – Gambar Pernikahan”

  1. THAT JMBELOG says:

    MERPATI 2 SEJOLI
    THAT JMBELOG recently posted…Mesir Dilanda SaljiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge