Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah

image36.jpg

Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah | Zaman yang serba canggih sekarang bermacam macam perkara yang tidak di ingini berlaku antaranya kes seperti ini, orang boleh mengedit atau mengubah apa yang ditulis sampai mengaibkan tuan empunya badan. Jom baca kenapa Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah :

Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah

4 remaja perempuan dalam lingkungan umur 20’an menunjukan “Will You F*CK ME” tersebar di laman facebook dan blog sejak semalam. Tidak diketahui apakah motif mereka berbuat demikian.

Setelah diselidik melalui Google Images, tiada sumber lain melainkan gambar tersebut datang dari blog pro Kerajaan, Apple Biru.

Jika dilihat pada contrast perkataan dan kerawang-kerawang di kertas berkenaan, dapat dilihat perbezaan warna yang agak ketara. Besar kemungkinan gambar ini telah di edit oleh pihak yang tidak bertanggungjawab sengaja menjatuhkan maruah 4 gadis ini.

Tindakan tidak bermoral ini mencalar imej-imej wanita bertudung. Mohon pembaca jangan cepat percaya, sebaliknya selidik lebih lanjut. Mungkin 4 gadis ini adalah rakan anda?

Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah. Mangsa Gambar Lucah. Perempuan Jadi Mangsa Lucah. Gambar Perempuan Menjadi Mangsa Lucah. Bahana Upload Gambar Di Facebook

Psst : Adakah gambar ni gambar betul atau diedit semula ?

Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Empat Perempuan Jadi Mangsa Lucah”

  1. zyra roxx says:

    hehh! edited!
    zyra roxx recently posted…Beri Baju Terus Clash?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge