Datuk Harun Taib Meninggal Dunia

dato-harun-taib.jpg

Datuk Harun Taib Meninggal Dunia | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca Yang dikasihi sekalian. Baru petang tadi Dr Fuh dapat berita Datuk Harun Taib tidak sedarkan diri. Malam tadi gempar Datuk Harun Taib Meninggal Dunia. Takziah kepada keluarga Allahyarham. Sama-sama kita hadiahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham. Semoga beliau ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Datuk Harun Taib Meninggal Dunia

Ketua Dewan Ulamak PAS Pusat, Datuk Harun Taib dilaporkan telah meninggal dunia pada jam 12.00 tgh malam tadi semasa dirawat di Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu. Setakat ini belum diketahui apakah punca beliau meninggal dunia, cuma dilaporkan sebelum ini bahawa beliau mengalami masalah kesihatan.

Allahyarham meninggalkan seorang isteri, Fatimah Ibrahim dan lima anak.

Perkara tersebut dimaklumkan melalui pesanan ringkas oleh anaknya yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Manir Ustaz Hilmi Harun.

Beliau dilaporkan  tidak sedarkan diri sejak dimasukkan ke hospital petang semalam.

Sementara itu, Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr Harun Din yang sebelum ini dilaporkan kritikal  kini berada dalam keadaan stabil. Beliau dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) sejak semalam.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Datuk Harun Taib Meninggal Dunia”

  1. obat jerawat says:

    innalillahi wainnailaihi roojiuun
    obat jerawat recently posted…obat menghilangkan jerawat ampuhMy Profile

  2. wsc biolo says:

    semoga diterima iman islamnya
    wsc biolo recently posted…biolobiolo.com agen pelangsing wsc bioloMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge