Cendawan Pelik Ini Menyerupai Sama Seperti Trofi Piala Dunia

Cendawan-Pelik-Ini-Menyerupai-Sama-Seperti-Trofi-Piala-Dunia.jpg

Cendawan Pelik Ini Menyerupai Sama Seperti Trofi Piala Dunia | Claudio Pia mencari trofi Piala Dunia versi cendawan berbentuk di lembah yang berhampiran rumahnya di Itali. Kadang-kadang ia tidak sedar bahawa cendawan mempunyai bentuk yang unik. Selepas berfikir cukup lama akhirnya ia mungkin menyedari bahawa cendawan adalah sama dengan trofi Piala Dunia .

“Saya rasa sangat pelik dan aneh tentang cendawan ini , tetapi saya rasa luar biasa dengannya ,” kata Claudio . “Ini adalah sangat serupa, Saya rasa mereka ( yang membuat trofi Piala Dunia ) mendapat inspirasi daripada alam semula jadi, adalah benar-benar menakjubkan . “

Cendawan ini mempunyai saiz yang sangat kecil iaitu hanya 2.5 sentimeter. Ini adalah jauh berbeza dari yang asal Piala Dunia trofi yang mencapai 37 sentimeter. Walaupun begitu, beliau gembira dengan Claudio cendawan temuannya mengingati dia juga adalah peminat besar bola sepak.

Cendawan Pelik Ini Menyerupai Sama Seperti Trofi Piala Dunia2 Cendawan Pelik Ini Menyerupai Sama Seperti Trofi Piala Dunia3

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge