BR1M 3.0 Akan Terus Disalur Ke Akaun Bank Penerima

BR1M-3.0-2014.png

BR1M 3.0 Akan Terus Disalur Ke Akaun Bank Penerima | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada para pembaca semua. Nampaknya berita baik terutamanya kepada Pemohon BR1M 3.0 2014 apabila kerajaan mengumumkan akan terus memasukkan wang BR1M 3.0 ke akaun bank mereka yang layak menerimanya.

Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2014 akan disalur terus ke akaun bank penerima.

Menurut kenyataan Kementerian Kewangan, ia akan dimasukkan ke akaun bank penerima bagi mereka yang memberikan maklumat akaun bank dalam borang permohonan.

BR1M 2014 yang memanfaatkan hampir 5.9 juta isi rumah dan dua juta individu bujang akan mula dibayar pada Februari depan

Orang ramai boleh mengemaskini maklumat akaun bank secara online dengan melayari http://www.hasil.gov.my atau secara manual dengan mengisi borang pendaftaran.

Sebarang soalan juga boleh diajukan kepada pasukan bajet 2014 melalui 03-8882 9089 atau email di [email protected]

Kenyataan tersebut turut memberitahu, penerima BR1M sedia ada juga tidak lagi perlu mendaftar untuk kali kedua.

Penerima boleh membuat pengemaskinian maklumat bagi memasukkan data peribadi terkini merangkumi alamat, ahli keluarga dan maklumat akaun bank. – Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “BR1M 3.0 Akan Terus Disalur Ke Akaun Bank Penerima”

  1. kang kiang kuang says:

    JIKA TAK ADA NO AKAUN BANK. BR1M MASIH BOLEH TERIMA BANTUAN YANG DI BERI OLEH KERAJAAN?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge