Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200 Online

senarai-telefon-3g-untuk-rebat-RM200-umobile.jpg

Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200 Online | Pendaftaran atau borang permohonan rebat RM200 telefon pintar boleh dibuat secara online. Golongan belia atau remaja yang berusia antara 21 dan 30 tahun boleh mula memohon rebat RM200 bagi telefon pintar 3G terpilih daripada pengedar berdaftar mulai 1 januari 2013.

Syarat Kelayakan Rebat RM200

  • Warganegara Malaysia berumur antara 21 sehingga umur 30 tahun
  • Berpendapatan kasar bulanan RM3000 dan kebawah
  • Model telefon pintar yang dipilih tiada had harga
  • Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar
  • Hanya satu telefon pintar untuk setiap seorang
  • Pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memohon

Cara Permohonan Rebat RM200

1. Sila layari borang Online di laman web:

2. Pada menu, sila klik pada permohonan untuk pelajar (jika sedang belajar) dan klik pada borang untuk pekerja jika sedang bekerja.

3. Sila isi butiran penuh dan hantar pendaftaran anda.

4. Salinan permohanan akan dihantar kepada anda melalui emel dalam tempoh 24 jam. Langkah terbaik adalah cetak dahulu slip pendaftaran.

Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200 Online

Cara Cetak Dan Penggunaan Boucer Rebat RM200

Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200, Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200, Rebat RM200, Cara Memeohon Rebat Telefon RM200, Rebate Smart Phone

Pastikan anda mencetak slip pendaftaran sebagai bukti anda telah memohon rebat RM200 untuk telefon pintar. Skim itu berasaskan siapa cepat dia dapat dan khas bagi 1.5 juta belia yang layak mendapatkan telefon pintar itu selagi stok masih ada.

Contoh Slip Baucar Rebate RM200

Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200 Online, Rebat RM200, Cara Memeohon Rebat Telefon RM200, Rebate Smart Phone RM200, Rebat Henset RM200 2013

Cara Penebusan Slip Baucar Rebate RM200

Anda boleh membeli smartphone anda menggunakan baucar tersebut di syarikat pengedar telekomukasi yang sah. Untuk melihat senarai wakil penjual yang sah tersebut, sila layari https://komunikasibelia.skmm.gov.my/plain/dealer.html

Pengumuman Terkini: Berita baik kepada anda, kerajaan bersetuju untuk beri rebate RM200 kepada semua smartphone dengan harga tanpa had dan melebihi harga RM500.

Sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

12 thoughts on “Borang Permohonan Rebat Telefon Pintar RM200 Online”

  1. dah terlebih umur..tak dapat la rebet tu..huhu
    Kisah Si Dairy recently posted…Kad Raya Dari BloggerMy Profile

  2. cik siti says:

    tq for sharing….mmg tgh dok cari pun benda ni…hee
    cik siti recently posted…dapat kad raya dari….My Profile

  3. nego says:

    ade lagi rupanya huhu
    nego recently posted…#>>Tutorial membeli ProdukMy Profile

  4. Yan Ty says:

    cheq dah da HTC One dr Rebate =D
    Yan Ty recently posted…Iftar di Ulam Cafe , Kenanga Wholesale CityMy Profile

  5. farieyta says:

    kerajaan dah menyambungkan bg tarikh rebat smartphone,,sehingga 2 sept nie,,,tp bg sye yg blom daftar,,still ley gne gak ke rebat nye nie??
    sye try daftar,,tp xley larh plak,,
    kcewa pon de gak..
    daftar on9 utk rebat nie xley …
    ke hnye utk yg da daftar sje sblm nie??

  6. SALASIAH PIRMAN says:

    Mcm mn nak apply nie… buka2 form nya lngsung xleh…susah jgk klu mcm nie… cuba la mudah kn cikit

  7. hana says:

    sya nk daftar rebat tp npe xblh lg daftar online.tlng permudahkn pendaftaran secara online nie.please

  8. norfadzilah asikin xiibibiey says:

    cpa bleh tlong daftarkn saya ?please just p facebook dn add Norfadzilah Asikin XiiBibiey ok klau kmu taw . . . terimah kasih . . . <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge