Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua – Gambar

zaquan-adha-ayu-raudhah1.jpg

Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua – Gambar | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca sekalian. Alhamdulillah hari ini ada berita gembira terutamanya peminat kepada pelakon Ayu Raudhah dan juga pemain bola sepak negara Zaquan Adha dimana mereka telah selamat menimang cahaya mata iaitu anak kedua pada jam 2.15 petang jumaat lalu.

Ayu berkongsi berita gembira itu menerusi laman Instagram miliknya.

“Alhamdulillah berkat doa daripada keluarga, kawan-kawan dan kalian semua, pada jam 2.15 petang Ayu selamat melahirkan bayi lelaki seberat 2.73 kilogram.

Alhamdulillah syukur,” tulisnya pada sekeping gambar bayinya.

Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua - Gambar Anak Kedua Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha. Gambar Anak Lelaki Zaquan Adha Dan Ayu Raudah, Nama Anak Ayu Raudah

Ayu Raudhah dan pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha mendirikan rumah tangga pada Januari 2011.

Hasil perkahwinan itu, mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Muhammad Aisy Qaiser yang kini berusia setahun.

Lihat lagi 3 GAMBAR COMEL anak Ayu dan Zaquan dibawah ini!

[sociallocker id=”17841″]

Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua - Gambar Anak Kedua Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha. Gambar Anak Lelaki Zaquan Adha Dan Ayu Raudah, Nama Anak Ayu Raudah

Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua - Gambar Anak Kedua Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha. Gambar Anak Lelaki Zaquan Adha Dan Ayu Raudah, Nama Anak Ayu Raudah Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua - Gambar Anak Kedua Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha. Gambar Anak Lelaki Zaquan Adha Dan Ayu Raudah, Nama Anak Ayu Raudah

[/sociallocker]

Tahniah Dr Fuh ucapkan kepada Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Semoga anak mereka menjadi anak yang soleh serta berguna kepada Agama dan Negara!

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge