Ashraff Muslim Nikah Sakinah Isteri Kedua Di Thailand

Ashraf-Muslim.jpg

Ashraff Muslim Nikah Sakinah Isteri Kedua Di Thailand | KUALA LUMPUR – Pelakon dan pengamal perubatan Islam, Mohd Ashraf Muslim yang sebelum ini memfailkan permohonan berpoligami, menarik balik permohonan tersebut, di Mahkamah Tinggi, di sini.

Tindakan menarik semula permohonan tersebut dibuat ekoran mahkamah dimaklumkan, Ashraf telah pun bernikah dengan Wan Sakinah Ahmad Shaburi di Thailand, minggu lepas.

ashraff muslim kahwin di thailand, isteri baru ashraff muslim, sakinah isteri muda ashraff muslim, gambar isteri muda ashraff muslim

Sakinah, isteri baru Ashraff Muslim

Pengesahan itu membuktikan khabar angin mengenai hubungan Ashraf dengan individu tersebut adalah benar walaupun pelakon itu pernah menafikan hubungan mereka sebelum ini.

Ashraf turut memiliki isteri pertama iaitu Noor Dayana Lokman, 26, yang juga anak kepada pengasas Pusat Perubatan Islam Al Hidayah di Setiawangsa di sini.

ashraff muslim kahwin di thailand, isteri baru ashraff muslim, sakinah isteri muda ashraff muslim, gambar isteri muda ashraff muslim

Ashraff Muslim Dan Isteri Pertamanya Diana Ketika Bernikah Di Mekah

Mereka bernikah di Mekah pada 30 Ogos 2011 dan tidak memiliki zuriat.

Hakim, Muhamad Abdul Karim Wahab membenarkan Ashraf menarik balik permohonan tersebut dan memerintahkan Ashraf membayar kos sebanyak RM8,000 kepada isteri pertamanya, Nordayana Mohd Lokman sebagai kos. – Sinar

Dr Fuh – Apa-apa pon Dr Fuh harap perkahwinan mereka akan kekal hingga akhir hayat dan tiada konflik yang akan berlaku dalam keluarga mereka. Sama-sama kita doakan kebahagiaan mereka.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

3 thoughts on “Ashraff Muslim Nikah Sakinah Isteri Kedua Di Thailand”

 1. Zuan says:

  semoga tiada pape prob la dalam hubungan selepas kawin ni.. bnyak masalah
  Zuan recently posted…7 Kelebihan Dan Faedah Menyimpan Di Dalam Tabung HajiMy Profile

 2. Bidadari says:

  Kot ye pun kenapa mesti bernikah di Thailand juga. Ce bawak berbincang elok-elok. Kalau pasal tiada anak lagi, cuba bawa bersabar sebab rezeki tu Allah yang tentukan..
  Bidadari recently posted…Tips Sihat : Kemurungan Dan Bagaimana Untuk Merawatnya?My Profile

  1. Atiqa anuar says:

   sokong! Dayana be strong. even suami dia kahwin lari still tak burukkan suami dia.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge