Allahu Rabbi! Air Banjir Lumpur Jadi Jernih Setelah Memasuki Masjid

masjid-al-fatah-banjir-pahang.jpg

Allahu Rabbi! Air Banjir Lumpur Jadi Jernih Setelah Memasuki Masjid | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi dan disayangi sekalian. Kuasa ALLAH sudah semestinya tiada tandingan. Sekiranya Dia menginginkan sesuatu, makan akan terjadilah perkara tersebut.

Begitu juga halnya berlaku di negeri Pahang iaitu di Kuantan dimana ketika banjir di Kuantan dan sekitar Pahang, air banjir yang keruh dan berlumpr telah memenuhi ruang solat di Masjid Al-Fatah, Batu 3, Jalan Gambang-Kuantan. Apa yang digerunkan adalah air yang memasuki ruangan Masjid tersbut menjadi jernih dengan sendirinya. Inilah kekuasaan Allah dan kebesaran Allah.

Allahu Rabbi! Air Banjir Lumpur Jadi Jernih Setelah Memasuki Masjid. Banjir Di Kuantan Pahang, Laporan Banjir Di Pantai Timur, Kesan Banjir Di Pahang

Wallahualam

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Allahu Rabbi! Air Banjir Lumpur Jadi Jernih Setelah Memasuki Masjid”

  1. ROHANA says:

    masyallah hebat betul kekuasaan allah. ini lah balasan allah kepada kita yang membuat perkara x elok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge