Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam

Alatan-Penyeksaan-Zaman-Dulu-Kala-Yang-Begitu-Kejam3.png

Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam | Kita semua tahu bahawa pada masa-masa lalu di mana penyeksaan adalah amat menakutkan. Kaedah yang sangat kejam untuk menanggung kesakitan dan penderitaan kepada mangsa itu dicipta.

Kira-kira beberapa kaedah penyeksaan kejam yang digunakan terutamanya alat penyiasatan “Holy” . Alatan yang menakutkan; telah digunakan untuk mangsa di bakar hidup-hidup, flagelarlos di gunakan untuk memotong leher mereka, cop dengan logam tajam, reventarles … dan banyak alat-alat kekejaman lain.

Ia dikenali bahawa penggunaan kaedah dan alatan penyeksaan, tetapi yang masih sah dan masih digunakan di beberapa tempat.

Di bawah anda akan melihat koleksi besar alatan purba penyeksaan, banyak yang agak membimbangkan dan sudah tentu memerlukan banyak kebijaksanaan untuk mencipta.

Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam2 Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam5 Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam9 Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam10 Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam13 Alatan Penyeksaan Zaman Dulu Kala Yang Begitu Kejam12

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge