Akibat Tak Hafal ABC,Budak 4 Tahun Lebam Dipukul Guru Tuisyen

Akibat-Tak-Hafal-ABCBudak-4-Tahun-Lebam-Dipukul-Guru-Tuisyen.jpg

Akibat Tak Hafal ABC,Budak 4 Tahun Lebam Dipukul Guru Tuisyen | Akibat gagal menghafal A, B, C hingga Z dengan lancar apabila bacaan terhenti sekadar pada huruf D, seorang kanak-kanak lelaki berumur empat tahun didakwa dipukul guru tuisyen sehingga luka dan lebam di beberapa anggota badan, kelmarin.

Dalam kejadian di pusat tuisyen di Sri Gombak, di sini, Issac Chan Yi Bing dikatakan turut dicakar selain dirotan guru wanita yang sarat mengandung itu.

Ibunya, Ong Mei Li, 30, berkata akibat perbuatan guru itu belakang badan anak tunggalnya bercalar dan berdarah, selain lebam di tangan, telinga serta pipi.

Menurutnya, kecederaan Issac dikesan selepas kanak-kanak itu pulang daripada pusat tuisyen dalam keadaan menangis dan ketakutan kira-kira jam 7 malam.

“Sebaik saja dia pulang ke rumah, saya hairan mengapa Issac tidak mahu didukung seperti kebiasaan sedangkan dia seorang yang manja dan aktif.

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Akibat Tak Hafal ABC,Budak 4 Tahun Lebam Dipukul Guru Tuisyen”

  1. Ammar says:

    Ganas btol cikgu dia ni
    Ammar recently posted…Kereta Terjunam Dari Tingkat 4My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge