9 Gambar Kemalangan Pelik Yang Kita Tak Pernah Terfikir

gambar-kemalangan-pelik.png

9 Gambar Kemalangan Pelik Yang Kita Tak Pernah Terfikir | Hohoho. Asik dok membaca je kan, apa kata sekali sekala kita layan gambar pulak. Actually gambar-gambar ni Dr Fuh dapat dari laman forum cari.  Jom layan. Jangan gelak pulak, kesian kat deorang. Hehehe

gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik gambar kemalangan pelik

Hehehe. Kesian kan? Apa-apa pon sama-sama kita doa supaya dijauhkan daripada sebarang kemalangan.

SUMBER

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

15 thoughts on “9 Gambar Kemalangan Pelik Yang Kita Tak Pernah Terfikir”

  1. alo lo lo kesian mamat yg nek skooter tu terkelamput tayar skooter dia dlm lubang ==’

  2. ngeri jugak la kan.. tp yang keta banyak2 berlanggar tu sekali tengok macam kereta mainan la pulak kan..

    wOW >>NAK TAHU RAHSIA BESAR PELAKON IZARA AISYAH?
    suria lekatlekit recently posted…USTAZ AZHAR IDRUS AJAK GADIS BERZINA??My Profile

  3. Yan Ty says:

    Pelik2 juga. Kelakar2 juga. Tapi perkara yg xdiigini dah nk jadi,moga dijauhi dari kehilangan yg meragut nyawa.
    Yan Ty recently posted…Pantai Timur , Aku Datang ! – Day 5My Profile

  4. Ummar Farouk says:

    Hahaha.. sungguh menarik… Situasi sebeginilah yg membuatkan manusia tak pernah terfikir bende tersebut nak terjadi… Apa-apa pun nice pic… Mmg santai…
    Ummar Farouk recently posted…Revolusi Atau Evolusi?My Profile

  5. I simply couldn’t leave your site before suggesting that I actually loved the usual information a person supply to your guests? Is gonna be again regularly in order to inspect new posts
    Dr Drum Review recently posted…Dr Drum ReviewMy Profile

  6. liana rosli says:

    hahaha…kesiannye mamat yg nek sccoter tu…hahaha
    liana rosli recently posted…senarai lengkap kabinet menteri dan timbalan menteri 2013My Profile

  7. muja says:

    aku patut kesian,, tapi,, aku terasa nak gelak,,, wakakakaka
    muja recently posted…CERAH BERSERI RAYA GIVEAWAY with FAIR & LOVELY dan SIEZUKAMy Profile

  8. hazim says:

    aku suka blog nie..bukan macam blog lain..banyak sangat survey kat tepi2 blog

  9. akmal says:

    Hahaha yg last 2 xtrpikir ksian….klakar ada la….hehe

  10. nabilah ilah says:

    ini hebat!!haha
    plik aq..nsib dkt m`sia x de!!

  11. cik Ain says:

    nasib la xde gambar2 yg pelik lagi kat m’sia nie..
    kesian .. tapi, nak suke tengok aksi2 kmlngan yg memang tak pernah pikir ada…
    semua benda dah takdir..
    kalau dah takdir tengah menaip keyboard akan mati.. so, xde reason and rayuan dah untuk semua…

  12. SilenceBlogz says:

    paling malang yg gambaar bawah sekali hahaha
    SilenceBlogz recently posted…Video Suami Pukul Isteri Dalam LiftMy Profile

  13. Yana Sakura says:

    Pergh..dh mcm dlm movie pn ade..hehe..cian lak tgk gmbr bwh skli tuh..mcm2 ea..
    Yana Sakura recently posted…Imam Abu Hanifah Menasihati Si PemalasMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge