2 Wanita Dibelasah Parah Kerana Mengejek Seorang Lelaki

2-Wanita-Dibelasah-Parah-Kerana-Mengejek-Seorang-Lelaki.jpg

2 Wanita Dibelasah Parah Kerana Mengejek Seorang Lelaki | Dipetik dari mirror.co.uk. Kejadian ini bermula dari seorang lelaki bernama Ryan Walker 19 tahun sedang dalam perjalanan pulang ke rumahnya. Apabila sampai di berdekatan rumahnya, seseorang wanita menghimpitnya kemudian mengejek Ryan bahawa wajahnya mirip dengan Harry Potter. Memang Ryan memakai cermin mata dan mempunyai rambut pendek mirip seperti watak harry potter tersebut.

Ryan secara spontan terasa emosinya dengan melemparkan bungkusan susu cair kepada gadis itu. Kemudian kembali ke rumahnya dengan membawa pisau potong sayur, ketika mengetahui Emma dan Leah mengikutinya. Akhirnya Ryan melibas pisau ke wajah Leah hingga mengeluarkan darah. Ryan tidak berhentikan serangannya begitu saja. Dia menyerang Emma hingga jatuh ke tanah dan menendang ke tubuh Emma.

2 Wanita Dibelasah Parah Kerana Mengejek Seorang Lelaki2

Ryan mengaku merasa bersalah telah menyerang gadis-gadis tersebut setelah Ryan diangkut ke pejabat polis. Selama ini Ryan merasa bahawa dirinya adalah seorang mangsa buli di sekolahnya dan sering dinilai pengecut. Menurutnya gadis-gadis itu mungkin mereka telah bersikap kasar. Tetapi kes Ryan ini tidak boleh diterima, kerana merupakan tindakan dengan kes yang dirancang. Ryan akhirnya ditetapkan hukuman penjara empat tahun setengah .

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “2 Wanita Dibelasah Parah Kerana Mengejek Seorang Lelaki”

  1. hafiz says:

    ganas betul…teruk juga perempuan tu kena
    hafiz recently posted…Pelikat pants dari Afdlin ShaukiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge