Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia

Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia

Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia | Norah adalah sebuah basikal bertenaga jet yang dibuat oleh Colin Furze. Lelaki yang berasal dari eropah ini memang mempunyai hobi unik.

Colin yang hanya bekerja sebagai tukang paip ini mahir mencipta barang-barang unik dan aneh. Dia bahkan pernah membuat motosikal terpanjang di dunia, skuter paling cepat, dan kereta sorong bertenaga gas, hanya dengan menggunakan alat-alat dari barang lusuh .

Penemuan terbarunya kini adalah Norah, basikal bertenaga jet yang mampu mencapai kelajuan sehingga 80,467 km per jam. Seperti yang boleh anda bayangkan, basikal ini sememangnya tidak selamat kerana kekuatannya yang luar biasa.

Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia2 Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia3 Wow! Basikal Berkuasa Jet Yang Terpantas Didunia4

Namun, basikal ini menjanjikan sesuatu yang mencabar adrenalin bagi mereka yang suka cabaran.

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments