Top Commentators Minggu 1, Jun 2013

top-commentator.jpg

Top Commentators Minggu 1, Jun 2013 | Woahhh..sengit sungguh nampaknya pesaingan weekly top commentator nih. Sapa menang? Ok jom tengok screenshor bawah ni.

top commentator

Hmm banyak tuuu. Actually memang spam berleluasa. Dr Fuh nak pantau pon tak sempat, nak cek satu-satu memang wasting my time lah. So lepas ni Dr Fuh letakkan syarat 1 artikel tidak boleh melebihi 3 komen, kalau lebih dikira spam. Diharapkan para pengomen yang berniat untuk bersaing secara sihat jujurlah pada diri sendiri. Seriously Dr Fuh takkan cek 1 by 1 artikel, its depend on you. 1 artikel 3 komen sahaja ok.

Kepada Datin Tyka, sila tuntut hadiah anda dengan meng Inbox FB Dr Fuh (Fuh Dot My) dengan segera mungkin ye.

Tahniah juga kepada kucinghitam, nabila biela, paripariputih dan juga daxxstories kera berjaya menjadi top 5!!

Anda nak RM10 setiap minggu??mai la join!! 🙂

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

7 thoughts on “Top Commentators Minggu 1, Jun 2013”

  1. Datin Tyka says:

    alhamdulillah.. kalau kita reply komen tu boleh la kan… dengar tu kucinghitam, jangan komen banyak..
    Datin Tyka recently posted…Review Muka Blog Baru DenaihatiMy Profile

  2. norainyusoff says:

    tahniah datin tyka.. kucing hitam tingkat lagi usaha anda 🙂
    norainyusoff recently posted…The MemoriesMy Profile

  3. Berita Informasi says:

    Thank you for any other informative site. The place else could I get that kind of info written in such a perfect means? I’ve a mission that I’m simply now working on, and I have been at the glance out for such info.

  4. hukum says:

    Hi there my best mate! I would like to claim that this particular article is actually amazing, pleasant authored and are avalable together with almost all very important infos. I’m going to professional added blogposts in this way .

  5. click here says:

    I’m now not sure where you’re getting your information, but great topic. I must spend some time finding out more or working out more. Thanks for fantastic information I used to be on the lookout for this info for my mission.

  6. You’re a superb webmaster. The internet site packing stride is definitely incredible. Them sort of senses you’re undertaking virtually any exclusive tip. In addition, Your articles are usually must-see. you’ve done an outstanding pastime in this particular theme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge