Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor)

pencarian-sponsor.jpg

Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor) | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Hoho julung-julung kalinya Dr Fuh adakan contest selepas menggunakan Word Press ni. Contest ni dianjurkan oleh Dr Fuh dan juga lagi 2 orang partner Dr Fuh.

Nak tau sapa? mereka adalah pemilik laman media siber dan juga gempak.org. Bukan calang-calang manusia depa ni. Walaupun depa ni ‘tak berapa sehat’ tapi depa ohsemm! Keh keh keh! Ohsem lah sangat kan.

Tanpa membuang masa Dr Fuh terangkan berkenaan contest dan pencarian sponsor ni.

Contest ni tersangat mudah dan sesuai dijoin oleh semua lapisan masyarakat iaitu peserta cuma perlu meneka berapakah jumlah duit syiling. Nanti kami akan sediakan gambarnya. Peserta yang meneka paling tepat atau paling hampir akan menang lah, takkan kalah pulak kan? Muehehe

Hadiah yang kami tawarkan adalah cash berjumlah RM1,000 (minimum). Kalau dapat lebih sponsor, lebih la kami bagi. Tapi kalau sponsor tak cukup In Shaa Allah kami korbankan wang ringgit raya kami demi merealisasikan contest mega raya ni. Sobss :'(

Kami menjangkakan peserta yang akan join tidak kurang daripada 100 orang berikutan syarat contest in terlalu lah amat mudahnya dan hadiah wang ringgit yang lumayan sebagai duit raya para peserta yang menang.

So, sekarang kami membuka kepada para sponsor yang budiman untuk menyeponser bagi CONTEST MEGA RAYA ni. Sponser diterima hanya CASH minimum RM50. Benefit Sponser seperti berikut:-

UNTUK BLOGGER

Sponsor RM50

  1. Para sponsor akan mendapat backlink daripada semua peserta dan penganjur
  2. Para sponsor juga akan menerima likes FB Fanpage daripada peserta dan penganjur
  3. Para sponsor juga akan di follow G+1 nya daripada peserta dan penganjur
  4. Bloglist sebulan di blog mediasiber (Trafik bulanan lebih 1juta)

Sponsor RM100

  1. Para sponsor akan mendapat backlink daripada semua peserta dan penganjur
  2. Para sponsor juga akan menerima likes FB Fanpage daripada peserta dan penganjur
  3. Para sponsor juga akan di follow G+1 nya daripada peserta dan penganjur
  4. Para sponsor akan menerima extra 1000 likes facebook fanpage daripada penganjur
  5. Bloglist sebulan di blog mediasiber (Trafik bulanan lebih 1juta)

UNTUK ONLINE BUSINESS PERSON

Sponsor RM50

  1. Para sponsor akan mendapat backlink daripada semua peserta dan penganjur
  2. Para sponsor juga akan menerima likes FB Fanpage daripada peserta dan penganjur
  3. Para sponsor juga akan dapat FREE 1 POST IKLAN di semua fanpage penganjur berjumlah lebih 500,000 likes

Sponsor RM100

  1. Para sponsor akan mendapat backlink daripada semua peserta dan penganjur
  2. Para sponsor juga akan menerima likes FB Fanpage daripada peserta dan penganjur
  3. Para sponsor juga akan dapat FREE 1 POST IKLAN di semua fanpage penganjur berjumlah lebih 500,000 likes
  4. Para sponsor akan menerima extra 1000 likes facebook fanpage daripada penganjur

SELAIN ITU, Kesemua para sponsor akan direview serba sedikit dalam 1 entri khas. Bukan review sorang-sorang ye, Dr Fuh akan compactkan dalam satu entri khas untuk para sponsor.

Setakat ini tu jelah yang termampu kami berikan. Kalau ada penambahan In Shaa Allah kami umumkan di kemudian hari. Kepada yang berminat bolehlah inbox facebook Dr Fuh >>DISINI<<

Jadi Dr Fuh mintak jasa baik korang untuk war-warkan hal ini k bagi kita memeriahkan lagi dunia blogging sebelum menyambut Syawal nanti.

Oh ya, tarikh tutup pencarian sponsor ni adalah pada 17 Julai 2013 dan Contest akan berlangsung pada 18 Julai 2013. Terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

77 thoughts on “Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor)”

  1. kucinghitam says:

    nice la syarat2 nyer
    kucinghitam recently posted…GANJARAN & KELEBIHAN SOLAT TARAWIH BULAN RAMADHANMy Profile

  2. kucinghitam says:

    kalo ada duit lebih nak ja sponsor 100 heheh
    kucinghitam recently posted…GANJARAN & KELEBIHAN SOLAT TARAWIH BULAN RAMADHANMy Profile

      1. kucinghitam says:

        Hihi xda rezeki kot thn ni huhu

  3. Aku berminat jadi penganjur. t online fb, message aku no. akaun bank, tak pun mesej je terus kt num fon.. aku bank-in. cayalah !
    Longoi Dot Com recently posted…Permainan Candy Crush Untung RM2 Juta SehariMy Profile

      1. eh, sponsor.. hahaha,, sory.. -.-

        p/s : ade2 je nampak silap wa.. haha..
        Longoi Dot Com recently posted…Bintang YouTube, Hafiz Mahu Sokongan Rakyat MalaysiaMy Profile

        1. kucinghitam says:

          Hahah lain kli chek dlu jehe
          kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

      2. kucinghitam says:

        Dia terlampau excited tu hihi
        kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  4. nampak menarik ni…. Insya-Allah sambil bersedekah kan ….

    1. Dr Fuh says:

      Yup2 sangat menarik ni. hehehe. thanks sis. In Shaa Allah
      Dr Fuh recently posted…Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor)My Profile

      1. kucinghitam says:

        Bagus la dr fuh
        kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

    2. kucinghitam says:

      Mmg mnarik klo ada duit lebih bgus join
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

    3. kucinghitam says:

      Tersangat menarik tp dh tamat pun
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  5. sheda ucu says:

    tuk online bisnes person tuh memang menarikkkkkk tp rm 50 nk nanes japp uwaaaaaaaaaa bg mase pikir2 hahaha

    klau sheda sponsor sheda menang blehh haha 1000++ spe nk bg hahaha sya keliruuuuuuuuuuuuu =P
    sheda ucu recently posted…Wordless Wednesday | Selamat Datang kekasihku Ramadan!!My Profile

    1. kucinghitam says:

      Mna ada org sponsor org tu mng ayyyya
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

    2. kucinghitam says:

      50ja pun biasa klo nk bt business kna labur
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  6. profhariz says:

    Adeiii. Cepatnyaaaa waktu tamat untuk sponsor.
    profhariz recently posted…Panduan Solat Tarawih Amalan Sepanjang RamadhanMy Profile

    1. kucinghitam says:

      Lain kali la
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  7. Firman Ilham says:

    Warga indonesia boleh ikut
    Firman Ilham recently posted…Tips Memilih Web HostingMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      ikut sebagai apa tu ya?sponsor atau peserta?
      Dr Fuh recently posted…Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor)My Profile

    2. kucinghitam says:

      Boleh x dr fuh
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  8. It looks like all the concepts you have accessible to this page. They are extremely persuading and can absolutely work. On the other hand, your discussions are certainly quick for freshies. Could you want stretch these people slightly from the very next time? Appreciation for the write-up.

  9. baby comel says:

    Nak jadi sponsor jgk boleh tak Dr Fuh?? Terima kasih…
    baby comel recently posted…Mengapa Doa Ditolak?My Profile

    1. kucinghitam says:

      Jd la xlrg pun
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  10. titan says:

    berminat, tunggu 16 julai nanti gua bagi keputusan.
    titan recently posted…Langgan Tips Buat Duit dengan Blog.My Profile

    1. Dr Fuh says:

      perghh..lu memang kejam..hahaha

      *setakat 100 tu harga sekitab je..hehehe
      Dr Fuh recently posted…Pencarian Sponsor Contest Mega Raya Bermula (Super Benefit Kepada Sponsor)My Profile

      1. kucinghitam says:

        Sekitab apa tu
        kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

    2. kucinghitam says:

      Hihi tauke cendol pun pk nk kuar modal hihi
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  11. meh aku sponsor 50 hinggit la bro. Masukkan aku sponsor 50 hinggit.
    Carlos Santiago recently posted…BAN FearFactor – Hotel Dikelilingi Buaya, Hanya Di Cambodian HotelMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      hehe xpe..ade rezeki In Shaa Allah
      Dr Fuh recently posted…Dapat Kejutan Harijadi Dari 20 ‘Samseng Taik Kucing’My Profile

  12. hafiz says:

    kalau jadi sponsor boleh join contest tak..
    hafiz recently posted…Nak duit raya takMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      for sure boleh. Takde masalah

    2. kucinghitam says:

      Sah2 la dh lgr peraturan huhu
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  13. wow aku berminat nak jadi sponsor RM50. boleh bina link building sikit. 🙂

    1. Dr Fuh says:

      silakan bro..boleh inbox fb aku kalau berminat 🙂
      Dr Fuh recently posted…Pembunuh Kejam Dan Pemakan Manusia Ini Didapati Tidak BersalahMy Profile

      1. btw bro nak tanya, ni teka jumlah duit syiling tu bilangan dia ke nilai duit syiling tu? 🙂

  14. ija says:

    i nak sponsor

  15. ok wa semponser… lu tak masukkan wa siap lah lu ekekekeke… inbox fb bila nak duit tu… wa semponser rm5k
    Potia Casadelarossa recently posted…Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Kuala LumpurMy Profile

  16. cikkiwi says:

    kiwi rase..ehemmmmm…kiwi..kiwi..nak jadi sponsor lah kali ni. ehem!!
    cikkiwi recently posted…Giveaway Ramadhan by JiwarOsakMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      pewittt..sponsor burung kiwi ke cuah kiwi?hihikss
      Dr Fuh recently posted…Kisah Tauladan Kerana Hutang Duit Kopi 5 SenMy Profile

  17. Ummi Hanie says:

    menarik juga utk online biz person tu 😉
    Ummi Hanie recently posted…Diari Ramadhan 1: Menjelang Ramadhan, Ramadhan hari pertama hingga ketigaMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      jemput la join sis 🙂
      Dr Fuh recently posted…Persoalan Tentang Makan Selepas Waktu ImsakMy Profile

  18. incoming search term cam xda kaitan nga entri ni wakakaka
    Khairul Zamri recently posted…Zakat Fitrah Menyempurnakan Pahala Puasa RamadhanMy Profile

    1. tu la kita panggil teknik SEO ekekek
      Potia Casadelarossa recently posted…Blog Tercantik Idaman BloggerMy Profile

  19. kecik says:

    wahh. menarik. kene join ni ^_^
    kecik recently posted…GA Ramadhan by KanvasDakwatMy Profile

  20. eryati says:

    nak join ni….
    eryati recently posted…Buat Duit Dengan AssignJob.ComMy Profile

    1. kucinghitam says:

      Join la ramai lg meriah
      kucinghitam recently posted…PROJEK DUIT RAYAMy Profile

  21. kucinghitam says:

    Bila event nk start nie

  22. onlajer says:

    macam mana gua tak perasan yang lu nak buat contest heh
    onlajer recently posted…The Joy of supporting Philips MorrisMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      lu macam nak sponser je..sila PM gua kalau berminat..hehehe
      Dr Fuh recently posted…Kes Rusuhan Kaum Di Klang Polis Kenalpasti Penyebar Info PalsuMy Profile

  23. Lepakz.Net says:

    ganas beb contest ni.

    1. Dr Fuh says:

      hahahaha contest budak2 je..tapi orang tua pon tak reti nak teka :p
      Dr Fuh recently posted…Kes Rusuhan Kaum Di Klang Polis Kenalpasti Penyebar Info PalsuMy Profile

  24. aku pun sama. kenapa tak perasan ko buat contest ni??
    boni ultra kacak recently posted…Buffet Ramadhan 2013 – Restoran Flora KafeMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      aku dah reply PM
      Dr Fuh recently posted…Petua Dan Tips Untuk Mudah BersalinMy Profile

  25. yushairihamidi says:

    Salam,…..i nak jadi sponsor…….yualz terima wang tunai sahaja kewww……

  26. Zuan says:

    eh baru perasan.. last dah dah ni
    Zuan recently posted…7 Kelebihan Dan Faedah Menyimpan Di Dalam Tabung HajiMy Profile

  27. forex trading says:

    Hey There. I found your weblog the use of msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read extra of your helpful info. Thanks for the post. I will certainly return.

  28. wuasabi.net says:

    It’s the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve learn this post and if I may I desire to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you could write subsequent articles relating to this article. I want to read even more things approximately it!

  29. pituruh says:

    Hey There. Today applying yahoo. This can be a nicely written document. I am going to ensure that you take a note of the item along with come back to find out more of your handy data. Thanks for the article. I’ll undoubtedly give back.

  30. jasa like says:

    Great artwork! This can be a form of facts that are meant to be provided on the internet. Pity within the seek out machines with no lengthier placing this post upper! Think about it above plus pay a visit to my personal web site. Appreciate it =)

  31. boss velg says:

    Their as if you study my thoughts! Material comprehend lots concerning this, such as you submitted the publication in it or something. I believe that can be done by % in order to stress the content household slightly, having said that in lieu of of which, this can be wonderful blog site. A wonderful understand. Let me certainly backside.

  32. harga hotel says:

    We are a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website offered us with useful info to paintings on. You have done a formidable job and our whole neighborhood will be grateful to you.

  33. velg says:

    We appreciate you your auspicious writeup. That in fact would be a fun bank account that. Peek difficult for you to additional introduced agreeable from you! By the way, precisely how may possibly we all keep in touch?

  34. jasa pembuatan web jasa domain hostinghttp://fuh.myhttp://www.website-murah,net
    http://www.website-murah,netGandarilla

  35. Don’t bother paying for blogs, articles and press releases a single by one. You’ll be able to buy low cost Search engine optimization packages and get a series of articles for an reasonably priced price tag. What exactly is incorporated in an Search engine optimisation package?

  36. Not long ago, within the current trend for Search engine optimization providers, a lot of Search engine marketing websites give deals that are costlier when compared to the entire spending budget of acquiring world wide web web page going. Most sites look to accomplish prompt focus for their clientele by exhibiting a lot of paid banners and advertisements on all sorts of internet sites. It may be very good for a couple times but then, at the time the marketing campaign is concluded, the score of web-site back to sq. once more. When you are seeking low-cost Web optimization companies, you should consider this kind of assistance vendors who have verified file of sustainable results.

  37. I became advisable this blog by way of my uncle. I am do not positive whether this particular distribute is written as a result of the pup while who else recognize this sort of distinct close to my personal issues. You happen to be incredible! Thanks a lot!

  38. I do confidence all the ideas you could have presented for your write-up. They’re persuasive which enable it to definitely function. Continue to, a content are extremely quick first of all. Might you want lengthen these individuals somewhat via future time period? Was looking for publish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge