Seorang Ibu Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun

Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun

Seorang Ibu Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun |  Seorang budak lelaki berusia 8-tahun menderita akibat kedua-dua tangan dipotong. Di wilayah Henan negara China seorang kanak-kanak lelaki berusia 8 tahun yang dikenali sebagai Chu Chu yang hanya boleh berbaring di atas katil hospital, tidak dapat menggerakan kedua tangannya, setelah kedua-dua tangan beliau dipotong oleh seseorang.

Perkara ini membuatkan orang ramai sangat terkejut. Siapakah yang melakukan perkara yang sedemikian. Datuk sebelah bapa Chu Chu ini menerangkan apa yang berlaku, bagaimana dia menemui Chu Chu berdarah dan tanpa tangan, kemudian dia menghubungi polis, dan di mana dia menjumpai tangan Chu Chu dalam tandas.

Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun2 Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun3 Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun4 Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun5 Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun6 Seorang Ibu  Potong Kedua Tangan Anaknya Berusia 8 Tahun7

Bapa Chu Chu menjelaskan bahawa isterinya mengesyaki dia mempunyai hubungan sulit tetapi bertintak kejam keatas anak mereka. Ibu budak itu mengakui bahawa dia memotong tangan Chu Chu ini. Keluarganya berkata, dia adalah pesakit mental dan dia telah ditemui di sebuah hospital mental di Wuhan.

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments