Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia

Inilah-7-Sarang-Maksiat-Paling-Popular-Di-Dunia.jpg

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia |ย Manusia memang tidak pernah lari dari dosa. Dosa adalah hasil perbuatan jahat manusia. Mengapa manusia berbuat jahat? Kerana menusia ingin mendapatkan sesuatu menurut keinginannya, tanpa menghargai nilai-nilai kebaikan dan kebenaran. Dari kedua-dua soalan ini terlihat jelas siapa manusia yang sebenarnya.

Manusia berdosa akibat keinginannya tanpa menghargai nilai kebaikkan dan kebenaran, atau dengan kata lain, semua yang jadi keinginannya yang jahat kerana telah didorong oleh dorongan hawa nafsu dari syaitan.

Berikut adalah 7 bandar di dunia yang tersenarai dalam senarai hitam kota maksiat.

1. Pattaya (Thailand)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Terkenal dengan gelaran keseronokan di Thailand. Kota ini terkenal dengan aktiviti pelacuran, dadah, serta hiburan malam.

2. Tijuana (Mexico)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Dikenali sebagai “Red zone” didalam bandar Tijuana, masyarakat tempatan menggelarnya “La Coahuila“. Aktiviti maksiat daripada pelacuran, dadah, tarian bogel, semuanya dibenarkan kerajaan di sana.

3. Amsterdam (Belanda)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Seks secara “live” boleh ditonton di sini. Kota ini juga terkenal dengan aktiviti pelacuran dan ganja sememangnya dihalalkan.

4. Las Vegas (Nevada)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Kasino boleh didapati di merata-rata tempat di kota ini. Pelacuran walaupun tidak dibenarkan tetapi sudah dianggap sebagai kebiasaan di sana.

5. Rio De Jenairo (Brazil)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Terkenal sebagai kota yang menawarkan aktiviti seks bebas. Malah mepunyai agensi untuk menganjurkan parti liar yang berkaitan dengan seks.

6. Moscow (Rusia)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Kota ini terkenal sebagai hub untuk memperdagangkan pelacur di bawah umur. Terdapat kanak-kanak yang dijual untuk kegiatan seks.

7. New Orleans (Lousiana)

Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia, Seks Bebas, Pusat Pelacuran, Pengedar dadah, Tarian Bogel, Seks Kanak-Kanak, Hisap Ganja, Parti Liar

Setelah dilanda taufan Katrina beberapa tahun lalu, bandar ini menjadi pusat komersil seks bebas.

Sumber

Dr Fuh – Actually banyak lagi sarang-sarang maksiat besar di dunia ni termasuklah di Malaysia. Rasanya tak perlu kot Dr Fuh ceritakan dimana. Semua sedia maklum kan? Jadi kalau nak honeymoon tu elakkan lah dari pergi ke tempat-tempat sebegini kerana pada bila-bila masa Allah boleh menurunkan Bala. Ya, ajal maut ditangan Allah. Tapi mahukah kita maut di tempat-tempat sebegini bersama-sama dengan orang yang bergelumang dengan dosa maksiat? Nauzubillah

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

37 thoughts on “Inilah 7 Sarang Maksiat Paling Popular Di Dunia”

  1. Daxx says:

    Thailand memang Fofular dengan maksiat pun. Tiap-tiap tahun ada pesta air la, pesta unggun api bagai. ish ish ish
    Daxx recently posted…Pelik! Patung Purba Mesir Bergerak Sendiri + VideoMy Profile

    1. Daxx says:

      Minta minta kita dijauhkan dari mendekati maksiat walaupun dimana jua kita berada.
      Daxx recently posted…Unik! Fesyen Jaket Bulu Dada Lelaki + 3 GambarMy Profile

      1. kucinghitam says:

        amin moga2
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      2. ehem ehem.. ko penah gi ke weh??

    2. kucinghitam says:

      hehe best apa sekali skala haha main air bom belon
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. kucen aku teka bom belon x berapa best… bom betul2 aa bru best ๐Ÿ˜› kbai

    3. kucinghitam says:

      mcm pernah pi ja daxx
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. carlos comey yg byk penyakit ke?? la la la la la la…

  2. sam samad says:

    aktivity xbermoral

    1. kucinghitam says:

      memang la xbermoral nama pun sarang maksiat
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. kalau bermoral, mereka dh xbuat.
        Carlos Santiago recently posted…BAN MindBlow – Terapi Minda Yang Funny Lucah Tak Masuk AkalMy Profile

    2. entah le… lagi kita kata x bermoral lagi tu la manusia suka nak buat

  3. Anuar says:

    Fuhhh!! Tahutnya nak pergi ke tempat-tempat ni….
    Anuar recently posted…Cabaran Buat Duit Raya RM10,000 – Haszoor MuaidiMy Profile

    1. kucinghitam says:

      yeka takut tgk2 kat bangkok hehee

    2. takut sebelum sampai. hehehe
      Carlos Santiago recently posted…BAN MindBlow – Terapi Minda Yang Funny Lucah Tak Masuk AkalMy Profile

    3. bagus la klw ko takut… selamat la kau dr godaan x bermoral ni hahahha kbai

  4. kucinghitam says:

    kalo malaysia ni mmg thailand la sbb dkat
    kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

  5. klw nak tahu yg kat Amsterdam tu… pelacur dia diri kat depan gelas-gelas kaca mcm patung kat shopping2 center tu… so klw nak pilih jer mana2 yg nak… hurm… jgn kat msia ni jadi cenggini dah le ek… ๐Ÿ˜›

  6. syeela says:

    malaysia: kat genting

    1. ada ke kat genting syeela?

  7. hafiz says:

    kat malaysia pun ada cuma tak sepopular tempat kat atas
    hafiz recently posted…Majalah Kei Kompak kembaliMy Profile

  8. rasanya seluruh dunia ada… klw kat KL ni yg fofular bukit bintang, chow kit, etc etc..

  9. kawan aku tu dia klasi kapal dia kata klw derang berenti kat Venezuela lagi… kelasi2 siap diberi pilihan utk pilih mana mompan (semuanya muka mmg cun giler) utk di jadikan social girl.. so klw iman x kuat.. hurm habis la…

  10. Yaz says:

    Been to Thailand for few times..and yes, tpt tu mmg tpt aktif untuk kegiatan pelacuran..sampaikan i penah tengok mcm mana lelaki Malaysia ayat pompuan thailand kat tepi jalan and dia terus berlari masok ke 7E beli kondom..hahahha..mcm tak sabar2 lah pulakkk

  11. Thanks for helping out, good information. “You must do the things you think you cannot do.” by Eleanor Roosevelt.

  12. sayidah says:

    nauzubillah min zalik pergi tmpt sarang maksiat mcm ni.
    sayidah recently posted…RAHSIA SUJUD DI DALAM SOLAT.My Profile

  13. liana rosli says:

    nauzubillah allah turunkn bala kt malaysia…
    liana rosli recently posted…LIA HOMESTAY kuala selangor(homestay MURAH!)My Profile

  14. vcore says:

    nauzulbillah

  15. World WarZ says:

    Semasa aku kat surabaya indonesia tahun dua ribuhan…. (kembara solo )
    lepas checkin dan malam tu aku merayap banyak tempat .. menyelusuri dicelah celah kehidupan kota metropolitan hari ketiga. Dari cafe cafe kecil hingga gedung gedung kaca yang mempamir wanita wanita cantik seksi mengoda dan pelbagai citarasa bernombor seperti banduan. Citarasa pilihan anda bernombor bereapa .kehkehkeh…

    Apa yang boleh saya andaikan Surabaya tak ubah macam Pak Pong diThailand dari Tanjung Perak hingga ke Dolly Gang disetiap tempat dapat ketemui mereka..
    Kesimpulannye apa yang diatas ada di tempat bergini malah mungkin lebih dasyat dalam senyap..
    ada berani..
    walau aku seorang alien tapi aku tak berani.. kehkehkeh
    Pernah banyak kali pintu bilik penginapan aku diketuk wanita cantik bertanye adakah aku berminat dengan teman tidur ..
    maaf .. (sebab aku tak berminat)
    Anda ada berani kehkehkeh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge