Sadis!! Sangap Punya Pasal Sanggup Gali Kubur Dan Rogol Mayat Dara

sadis-kubur-digali-gadis-dirogol-1.jpg

Sadis!! Sangap Punya Pasal Sanggup Gali Kubur Dan Rogol Mayat Dara | Tadi Dr Fuh ada terbaca satu berita jenayah kejam tahap syaiton nirrojim dimana jenayah ini berlaku di negara jiran kita sendiri iaitu di Indonesia. Jom baca berita penuh dan saksikan gambar kekejaman manusia durjana!

INDONESIA. Warga Jalan Pertahanan, Desa Patumbak, Pasar VII, Kabupaten Deli Serdang digemparkan dengan kes pembongkaran kubura seorang gadis bawah umur siswi SMP PAB yang baru sehari dikebumikan. Tidak hanya membongkar, pelaku juga memperkosa mayat gadis dara itu. Seluar dalam seorang lelaki telah ditemui dalam lubang kubur tersebut.

sadis kubur digali gadis dirogol 2

Kegemparan itu bermula ketika Raswati (54), penjaga kubura mendapat laporan dari adiknya, ada kubur digali dan ada mayat perempuan telanjang, Setelah mendapat laporan itu, Raswati terus bergegas ke lokasi penemuan.

Memang benar mayat Elatriyana br Ginting (15) warga Dusun Iditemui di luar kuburnya dalam keadaan yang amat menyedihkan dimana kain kafan yang menutupi tubuhnya bersepah dua meter dari lubang kubur. manakala tiada sehelai benang pun menutupi tubuh jenazah pelajar SMP PAB 5 Patumbak, Indonesia itu.

“Aku datang kemari, mayatnya sudah keluar dari kuburnya dengan posisi telentang tanpa sehelai benang pun melekat ditubuhnya. Sedangkan kain kafannya sudah berserakan,” kata penjaga kubur itu kepada wartawan.

sadis kubur digali gadis dirogol 2

Mayat gadis yang terbunuh dalam peristiwa kemalangan tak jauh dari rumahnya itu bukan sahaja dikeluarkan dari kuburnya, malah dirogol pula dengan begitu zalim. Hal itu diketahui setelah pihak hospital melakukan siasatan dan pemeriksaan pada kemaluan mangsa dimana terdapat percikan sperma.

Dr Fuh –  Allahu Rabbi. Sadis sungguh manusia sampai mayat pon maju dijadikan pemuas nafsu serakah. Sadis sungguh kisah ini walaupun tidak berlaku di Malaysia. Semoga pesalah mendapat balasan yang setimpal dan semoga kita dijauhkan dari perkara durjana sebegini.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

18 thoughts on “Sadis!! Sangap Punya Pasal Sanggup Gali Kubur Dan Rogol Mayat Dara”

  1. doktor boleh detect kot identiti perogol tu dari sperm dia.. Sanggap tahap mana mayat pun nak rogol. x tahan sangat melambak lagi org hidup dok ada.. Ni baru tahap syaitan punya jahat. confirm lepas ni hidup dia sentiasa di hantui wajah2 ngeri..

    Panas >>USTAZ AZHAR IDRUS DI DAKWA AJAK GADIS BERZINA?
    Panas >>VITAMIN C MAIXARA BUAT AKU RASA MENGANDUNG
    Wah >>Untuk Kaki Makan,Kaki Upload Gambar Makan,Kaki Jalan2 cari makan. Mesti tahu pasal ni
    wOW >>NAK TAHU RAHSIA BESAR PELAKON IZARA AISYAH?
    Beware >>Awas Ibu Ibu.. Rahsia anda sedang di intai
    Terbaik >>PELUANG PENYOKONG MAN UTD KE SYDNEY.CEPAT!!
    Wow >>Nak Tahu Kat Mana Nak Dapat Teksi Ke Airport Dengan Tambang Serendah RM9.99?
    suria lekatlekit recently posted…RAJA EMA KELEMBUTAN YANG MENGGODAMy Profile

    1. ketupat says:

      diorg cuma boleh compare & match DNA sample jika ada suspek.

  2. hafiz says:

    bila nafsu menguasai diri azab tuhan dicampak tepi…
    hafiz recently posted…Kasut baru sudah ditukarMy Profile

    1. Daxx says:

      Saya sokong tu. sokong sokong
      Daxx recently posted…Artis: ‘Deria Keenam’ Yana SamsudinMy Profile

  3. astaga…. kenapalah zalim sgt manusia ni… itu kan dah jadi mayat…. gila seks betul org yg merogol tu.. aku harap simati tu bangun dan cekek si perogol…. grrrrrr

  4. aku syak ni mesti sebab menuntut ajaran songsang.
    Carlos Santiago recently posted…BAN Produks – CLARINS Produk Luxury Gadis HOT Menyebabkan Tompok Merah MukaMy Profile

  5. Naz says:

    Memang x guna la org yg buat ni…
    Naz recently posted…Update: Income Zurich CashMy Profile

  6. Andy says:

    Kalau boleh janganlah di sebar-sebarkan gambar mayat dengar keadaan auratnya terdedah. Cuba fikir dahulu, blogger atau media, orang ni dianiaya even selepas dah meninggal…. lepas tu gambar pulak di sebar2…… fikir2 lahhhhh

    1. dayana leeya says:

      ha’a admin..please padam balik pic 2..sian arwah 2.. leeya mohon admin padam pic 2..

    2. wani says:

      yup! saye seuju,,,harap admin padam gambar2 tue 🙂

  7. syeela says:

    Allahuakbar!! ape punya manusia ni,.

  8. leman says:

    org biasa tak buat ni.. sure org yg ada amalkan ilmu hitam nii…

  9. intan syahri says:

    nauzubillah..

  10. Cik Ummi says:

    Kesiannya arwah..

    Sebenarnya,kisah merogol mayat ni pernah terjadi masa zaman Rasulullah.
    Dalam kisah tu, mayat perempuan tu hidup balik (mungkin jelmaan/rohnya) dan menuntut sesuatu daripada si perogol sebabnya perogol tu dah la berzina dan meninggalkan jenazah dalam keadaan berhadas besar (kotor), lepas tu ditinggalkan dalam keadaan aurat terbuka.. masyaAllah, berdosa besar sungguh si perogol tu.

    Hanya Allah sahaja yang tahu balasan yang setimpal untuk manusia bernafsukan syaitan macam ni.
    Cik Ummi recently posted…10 Fakta Tentang Doraemon Yang Korang Mesti Tahu !My Profile

  11. Diharapkan admin boleh delete gambar2 mangsa. Kesian. Dah la meninggal kemalangan, mayat diaibkan. Gambar pula tersebar.

    Untuk perogol mayat ni memang ada masalah mental. Manusia normal atau binatang takkan buat macam ni.
    Reduan AIA Takaful recently posted…AIA PUBLIC Takaful AMedik. Medikal Kad Keluarga Terbaik KLIFF 2012. Unlimited Medikal Kad dari RM51. 1 Keluarga = RM230 Sebulan.My Profile

  12. maharani says:

    Masyaallah..besarnya dosa memperlakukan perbuatan seperti itu. Laknat Allah pasti mengunjungi pembuatnya. Bersedialah untuk menerima pembalasan. Bertaubatlah dengan sebenar taubat.

  13. orang yg tak punya otak dan nggak tau dosa yg melakukan itu, orang mati aja masih aja di gitu in…

  14. amomo says:

    mayat tu belum mati kut.. saja ja bangun mintak main.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge