Remaja Kejam Tembak Kepala Bayi!

Remaja Kejam Tembak Kepala Bayi!

Remaja Kejam Tembak Kepala Bayi! | Atlanta: Seorang remaja dari Georgia yang disabitkan kesalahan menembak seorang bayi dalam kereta sorong dijatuhi hukuman penjara seumur hidup tanpa peluang untuk parol selepas ibu mangsa meminta hakim menghukum pesalah yang mengambil “nyawa hidupnya.”

De’Marquise Elkins, 18, hanya mendiamkan diri tanpa menunjukkan sebarang reaksi ketika hukuman dibacakan di kamar mahkamah kurang daripada dua minggu selepas juri mendapati dia bersalah membunuh Antonio Santiago yang berusia 13 bulan dalam satu cubaan merompak.

Ibu mangsa, Sherry West berkata, dia tidak akan dapat mendengar perkataan pertama yang sepatutnya dilafazkan anaknya.

Sherry juga sempat membacakan puisi dengan linangan air mata. “Dia belum sempat untuk tidur di katil bayi,” katanya dalam mahkamah, semalam. Bayi itu berada dalam kereta sorong ketika dibawa Sherry berjalan-jalan di Brunswick sebelum ditembak di antara dua matanya pada 21 Mac lalu.

Elkins menembak bayi terbabit selepas Sherry enggan menyerahkan dompetnya. – AP

Sumber

The following two tabs change content below.

Latest posts by (see all)

Comments

comments

10 thoughts on “Remaja Kejam Tembak Kepala Bayi!”

  1. mmg kejam manusia ni
    blogger lelaki recently posted…Dunia Tanpa IklanMy Profile

  2. Zuan says:

    jangan di antara kita jadi antara yang mati tanpa sempat mengucap syahadah..
    Zuan recently posted…Uncle Zuan BlogMy Profile

  3. Ezad Skytech says:

    kenapa la ada manusia jenis macam ni kat dunia ni…kejam…
    Ezad Skytech recently posted…Risiko Tinggi Bila Hujan LebatMy Profile

  4. Rina says:

    sangat kejam sekali perbuatannya. hukuman seumur hidup itu pantaas untuknya…
    Rina recently posted…How To Redirect Visitors By Country IP Address To Specific URLMy Profile

  5. kucinghitam says:

    kejam manusia sekarang nie budak2 sekarang nie semua otaak rosak kot
    kucinghitam recently posted…FOUZIAH GOUS ISTERI MD ZHAFRAN DENGAN SEKALI LAFAZMy Profile

  6. Mawardiyunus says:

    giler kejam. jahat yang amat tu
    Mawardiyunus recently posted…Gambar Samsung GALAXY Note 3 | Samsung Reality And RumorsMy Profile

  7. baby comel says:

    xde sifat kemanusiaan langsung. sakit jiwa agaknya
    baby comel recently posted…Cara Kekalkan Air Kolam Ikan BersihMy Profile

  8. amir zahari says:

    Manusia yg dah hilang perasaan kasih sayang, apa dia peduli dengan nyawa org lain.. Memang patut dia dipenjara seumur hidup supaya manusia yg takde perasaan ni tak akan mengganggu nyawa dan perasaan org lain..
    amir zahari recently posted…Izinkan Saya Berzina Dengan Anak PakcikMy Profile

  9. kucinghitam says:

    kejam gila manusia sekarang nie dh xda hati perut

  10. Abdul Hafiz says:

    Kerana duit, nyawa dipertaruhkan.
    Abdul Hafiz recently posted…Sejarah, Maksud Ngap Sayot dan Awang MahyanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge