Raya Anda Bakal Ceria Dengan Casing Handphone Bling-Bling!

casing-handphone-cantik.jpg

Raya Anda Bakal Ceria Dengan Casing Handphone Bling-Bling Cantik! | Harini Dr Fuh nak review satu produk yang sangat unik dan menarik. Kenapa Dr Fuh cakap unik dan menarik? Sebabnya produk ini adalah produk custom made dimana pelanggan boleh demand nak design macam mana mengikut kesukaan masing-masing. Nak tau produk apa? Jom baca!!

Bling Ur Casing merupakan kedai online yang menjual custom made phone casing yang memang sukar didapati di kedai² biasa dan design yang direka sesuai bagi mereka² yang inginkan kelainan . Dengan aksesori bling² yang cantik dan menarik akan menambahkan lagi keyakinan bagi si pemiliknya.

Terdapat pelbagai jenis design yang boleh anda dapati di sini dengan harga yang berpatutan bergantung kepada jenis design dan casing itu sendiri.

casing handphone cantik

Design yang direka tidak terhad kepada sesetengah jenis telefon sahaja. Apa yang anda perlu lakukan, nyatakan model telefon anda dan design yang dipilih maka pihak Bling ur Casing akan memberikan jawapan sama ada casing bagi model telefon anda boleh didapati ataupun tidak bersama sebut harga.

Masa yang diambil untuk menyiapkan sesuatu design termasuk urusan pos adalah di antara 3 hingga 7 hari memandangkan casing yang direka adalah mengikut permintaan pelanggan dan bukannya sedia ada ( ready made) . Jadi anda juga bebas memilih material yang anda ingin tambahkan atau kurangkan mengikut citarasa anda sesuai dengan moto B.u.C itu sendiri “Kepuasaan anda adalah keutamaan kami”.

casing handphone cantik 1

Gambar di atas adalah antara contoh² design yang terdapat di kedai Bling Ur Casing.

Giveaway juga sedang berlangsung sekarang dan akan tamat pada sabtu (15th June 2013) ini. Jadi jangan lepaskan peluang, mana tau anda salah seorang pemenang yang bakal memiliki casing phone yang menarik seperti di atas.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai harga atau details tempahan boleh terus hubungi pihak B.u.C di talian 016 – 2337714 (watsapp / wechat / msg )  atau untuk melihat lebih banyak design² menarik anda boleh la melawat ke page Bling Ur Casing (TEKAN).

Memandangkan raya pun dah tak lama, jadi apa tunggu lagi, silalah buat tempahan dari sekarang.

Woww!!! Apa tunggu lagi?Jom tempah sekarang!!

Pssttt..nak harga discount tak?nanti nak tempah cakap anda rakan Dr Fuh. Hehehe :p

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

3 thoughts on “Raya Anda Bakal Ceria Dengan Casing Handphone Bling-Bling!”

  1. eh yg atas tu mcm bentu pariparip plak k bai hu hu hu ^_^

    1. Datin Tyka says:

      ohyeke.. ok la tu.. try satu nanti
      Datin Tyka recently posted…Jaga Sahabat Dengan BaikMy Profile

  2. Datin Tyka says:

    nak juga la nanti.. tapi tak suka too crowded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge