Pierre Andre Selamat Dinikahkan Dengan Nurhidayah

perkahwinan-Pierre-Andre-dan-Nurhidayah-3.jpg

Pierre Andre Selamat Dinikahkan Dengan Nurhidayah

Hanya dengan sekali lafaz kini sah pelakon dan juga pengarah yang popular iaitu Mohd Pierre Andre Nazrul Andre, 28 dan juga pasanganya Siti Nur Hidayah Hashim atau pun lebih dikenali sebagai Yaya telah selamat diijab kabulkan pada jam 1.30 pm bertempat di Masjid Al-Ikhlas Taman Melati, Selayang.

Majlis yang dihadiri seramai 250 tetamu jemputan terdiri daripada kalangan kaum keluarga kedua belah.

Ujar Pierre “Saya rasa berdebar menjelang majlis akad nikah ini. Saya sanggup tak makan nasi lebih daripada sebulan semata-mata mahu menjaga bentuk badan saya. Saya juga rasa seronok dan tak sabar nak menggalas tanggungjawab sebagai seorang suami. Ini memang impian saya sejak dari dulu dan tidak lama lagi, cita-cita saya ini akhirnya tercapai.

“Alhamdulillah, segala persiapan perkahwinan berjalan dengan lancar seperti yang dirancang. Kami akan mengadakan majlis resepsi sebelah perempuan akan diadakan selepas Aidillfitri. Bagi majlis pihak lelaki pula, kami akan buat lebih privasi lagi di mana ia hanya untuk ahli keluarga sahaja.” – buahmulut

perkahwinan Pierre Andre dan Nurhidayah 5 perkahwinan Pierre Andre dan Nurhidayah 7

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

10 thoughts on “Pierre Andre Selamat Dinikahkan Dengan Nurhidayah”

  1. Alhamdulillah… comey org rumah Pierre 🙂 semoga berkekalan hingga ke akhir hayat amin…

    1. kucinghitam says:

      comey la muda lagi tue akak oi
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  2. Bidadari says:

    Sama cantik dan sama padan pasangan pengantin. Piere dah buang janggut rupanya. Dah tak nampak macam tabligh da huhu
    Bidadari recently posted…Tips untuk ibu mengandung di Bulan RamadhanMy Profile

    1. kucinghitam says:

      so kenapa klo buang janggut>
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  3. Daxx says:

    Semoga kekal ke anak cucu. Teruskan bersama dengan Astro Oasis! Hehehe
    Daxx recently posted…Seleb: Johnny Depp Tidak Akan Minum Arak LagiMy Profile

    1. kucinghitam says:

      lepas anak cucu cerai berai la? sepatutnya ke akhir hayat atau bebila ja
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  4. Ummar Farouk says:

    Tahniah… Jodohnya sudah tiba…
    Ummar Farouk recently posted…Rupa Sebenar Diri Kita Di Hadapan CerminMy Profile

    1. kucinghitam says:

      jodoh x kemana kalo dah jodoh
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  5. kucinghitam says:

    tahniah la muda2 dah kawin
    kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  6. nabila biela says:

    moge bahagia selalu pierrre ni ye
    nabila biela recently posted…CIRI-CIRI BLOG YANG DISUKAI GOOGLEMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge