Pengomen Tegar Bulan Jun Habuan RM30

top-commentator.jpg

Assalamualaikum dan selamat sejahtera pembaca blog picisian fuh.my yang dikasihi. Seperti yang dijanjikan setiap bulan Dr Fuh akan memberi penghargaan kepada pengomen-pengomen tegar yang setia mengomen di setiap artikel Dr Fuh. Rajin bebenor.

Nampaknya pesaingan sengit antara 2 blogger paripariputih dan kucinghitam membuatkan peserta lain beputus asa untuk bersaing merebut tempat pertama. Setelah sekian lama leading akhirnya blogger PPP dipintas blogger KH di saat-saat akhir.

Pengomen Tegar Bulan Jun Habuan RM30

Jadi pemenang telah ditentukan. Dan kucinghitam.net berjaya membawa pulang wang RM30/ Topup RM30 daripada Dr Fuh. Tempat kedua paripariputih.com manakala tempat ketiga pula jatuh kepada nukeufo89.blogspot.com diikuti dengan daxxstories.com dan tempat kelima dimenangi blogger hangat bankami.net. Jemput singgah ke blog mereka semua, banyak artikel-artikel menarik yang mereka kongsikan!

Tahniah kepada semua yang berjaya. Nampaknya lepas ni untuk memberi peluang kepada ramai pihak bersaing dengan lebih sihat, Dr Fuh akan memberi penghargaan untuk setiap minggu.

Pemenang setiap minggu selepas ini akan membawa pulang cash/topup RM10 seorang. So sebulan RM40 akan ditawarkan. Jom ajak kawan-kawan join sama.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

197 thoughts on “Pengomen Tegar Bulan Jun Habuan RM30”

  1. adarain says:

    Tahniah kepada pemenang..pasnie slalu komen la kat sini..
    adarain recently posted…Positif Dan Negatif Sifat MaluMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      hoho..mai2, lagi ramai lagi meriah..kalau lagi bnyk sambutan gua kasi up lagi next week ๐Ÿ™‚
      Dr Fuh recently posted…Kisah Benar Yang Sedih Mampu Membuatkan Anda Mengalirkan Air MataMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        wah bestnya.. nak ajak kawan juga la.. nnt bole up sikit
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          ajak la ramai2 datin leh buat parti tupware kat sini haha
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

          1. ko ni kucen… alang2 dah buat parti tu … kan elok klw buat kenduri sekali kan datin??

          2. Datin Tyka says:

            baik parti buih.. syokkkk
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          3. Datin Tyka says:

            kenduri sempena ramadhan pon ok juga ni
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          4. kucinghitam says:

            amboi dulu datin ajak ezad beromen kat blog shakiddo ni ajak main buih lak nak kena report kat mak datin hehehee
            kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

        2. wah silau i tgk topeng u datin.. kelas gitu hahahah salam perkanalan dari paripariputih rawwrrrrr !!

          1. Datin Tyka says:

            salam perkenalan kembali
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          2. kucinghitam says:

            topeng memang silau xtgk lagi bawah tpg tu lg silau hahaha
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

        1. kucinghitam says:

          up up lagi hadiah tu hehehe
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

          1. up up up berpeluh aku nak kejo komen2 ko kucen ๐Ÿ˜›

          2. Datin Tyka says:

            setuju jugak kalau up ni
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          3. kucinghitam says:

            up jer dr fun x pun buat top 5 comentor topup 10rgt sorg lg best semua dpt

          1. kucinghitam says:

            soko ng jgn x sokong
            kucinghitam recently posted…Kucinghitam Juara Pengomen Tegar Bulan Jun FUH.myMy Profile

          2. kau sokong apa Carlos?

          3. Datin Tyka says:

            mesti sokong pnye
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          4. kucinghitam says:

            poyo la datin tyka
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          5. Datin Tyka says:

            takpe biar lah poyo..janji Allah tahu aku macam mana..
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        2. ko ingat ni superman ke Daxx nak up up on the way?? ekekekke

          1. Daxx says:

            Kak PPP sudah menjelmaaaaaaaaa! TidakkKK!
            Daxx recently posted…Tonton: Running Man Episode 151 (Jung Woosung, Jungho (2PM) and Han Hyojoo)My Profile

          2. Dr Fuh says:

            hahahaha..good luck derr

          3. Datin Tyka says:

            taknak la superman.. batman la hensem skit
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          4. kucinghitam says:

            superman apa barang ultraman la besar hehehe

        3. Datin Tyka says:

          suka la tu kalau up kan..
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            sapa xsuka kalo xsuka datin tyka xkan dtg sini hahaha
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            kau mesti tak suka sebab ade pesaing.. hahahaha sian kau sampai hati kau tak suka orang… kesian.. jawab la azab nanti
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      2. kucinghitam says:

        harus la rajin lepas nie hahaha xkira nak bolot gak haha
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        1. ko pakai enjin apa komen kucen?? F1 ke hahahahahha

          1. Datin Tyka says:

            F1 pon tak laju macam tu.. haha
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        2. Datin Tyka says:

          good luck bro…
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            goodluck semua jom pakat potong datin tyka yg merelit nie
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            takkan ada yang potong pnye…
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      3. DR dpt bonus banyak. kena ramai2 komen. hahaha
        Carlos Santiago recently posted…BAN MindBlow – Terapi Minda Yang Funny Lucah Tak Masuk AkalMy Profile

          1. Daxx says:

            Doctor lahhhhhhhh kak oiiiiiiiiii. kehkehkehkeh
            Daxx recently posted…Epic! Lukisan Potret Kartun Anime Pada Sawah Di Jepun + 8 GambarMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          bonus kerajaan la tu kot.. haha
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      4. abam FUH mohon upkan duet dgn dpt dua keping choki choki ekekekek

        1. Daxx says:

          Tak best choki choki. Nak hadiah jenis alam maya sikit. Muahahahahaha
          Daxx recently posted…Epic! Lukisan Potret Kartun Anime Pada Sawah Di Jepun + 8 GambarMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            kalau dapat gadget mesti best kan
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        2. Datin Tyka says:

          tak elok choki choki.. kencing manis nnt
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            ati la makan choki2 dpt kencing manis motif sgt
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

    2. Datin Tyka says:

      jom kita sama sama rajin selepas ini
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. kucinghitam says:

        harus lepas nie kena pakai n20 nak kejar datin nie
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          hahahah good luck ya
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            i dont need luck datin hehehe
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

    3. kucinghitam says:

      hehehe last minit tu kejar akak pari2
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        kira suka last minit la ni ye
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          suka la apa barang awal2 mcm u haha xbest
          kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

    4. adarain.. sama sama ๐Ÿ™‚ eh

    5. la penat jer aku reply ke adarain ni… ilang lak komen aku yg mula2 sapa yg telan komen aku weh??

  2. Datin Tyka says:

    tahniah kepada pemenang..

    oooo si kucing tu ada kat sini.. nak kacau dia kat sini la…
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      wahahaha..welcome-welcome..gua dengar ni la champion top commentator sana sini..kita tengok boleh beat x abg2, akak2 kawasan sini :p
      Dr Fuh recently posted…Kisah Benar Yang Sedih Mampu Membuatkan Anda Mengalirkan Air MataMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        hahahahha… cuba nasib.. ade rezeki, ada lah
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      2. kucinghitam says:

        xpa dr fuh akan ku pertahan ka tahta ni hahaha
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          apa yang gua bole cakap good luck aje la.. cuba la
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      3. kucinghitam says:

        si datin kat mana ada komen berduit sure ada xpyh diundng hahaha
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          eh tak baik tuduh.. ade je blog takde bg duit aku ade
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. kucinghitam says:

      hayal la datin hahaha nak gak kacau hahaha
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        kacau je keje kau ni
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          sapa kacau sapa nie hahahaha
          kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

    3. kucinghitam says:

      datin ni memang semua nak bolot hahaha
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        mesti la… kita usaha mana yang bole
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          xbaik tau tamak tuhan marah
          kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

    4. kucinghitam says:

      weeeek datin2
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        spam aje keje kau ni la
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  3. Datin Tyka says:

    akan try pada bulan ini… Bismillah
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      Amin..ehh, pasni weekly pulak..seminggu RM10..kalau meriah gua kasi up lagi next week ๐Ÿ™‚
      Dr Fuh recently posted…Ayat Cinta Dan Ayat Romantik Untuk Pasangan KekasihMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        hebat kalau satu minggu rm10.. ok la tu.. semoga rezeki bro lebih hebat lepas ni
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          hehe murah rezeki dr fuh
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            betul tu alhamdulillah
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        2. kucinghitam says:

          harus datin tempk 24jam dpn lappy haha
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            tak kuasa ai… ade bnyak kerja nak dibuatnya
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          2. kucinghitam says:

            hehehe tp i xda kerja kerja mmg dpn lappy jer pun
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          3. Datin Tyka says:

            oh bagus la.. jangan tinggal solat plak
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. kucinghitam says:

      bismillah let race begin hahaha
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        kena baca Bismillah semoga rezeki kita diberkati
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    3. good luck datin semoga berjaya la la la la la

      1. Datin Tyka says:

        terima kasih.. good luck jugak ya
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  4. nabila biela says:

    nak try jugaklah=)

    1. Datin Tyka says:

      jom kita try nabila.. mana tahu rezeki nabila pula
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. nabila biela says:

        kan tyqa kan…wuuuu
        nabila biela recently posted…5 Penemuan Aneh Yang Menggemparkan DuniaMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          yang penting kena usaha
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. Daxx says:

            Betul betul betul. Usaha tangga kejayaan bak kata pepatah yang selalu ada dekat bilik darjah. hewhew
            Daxx recently posted…Hebat! Bekerja 11 Pekerjaan, Hanya 5 Kerja Berbayar + GambarMy Profile

          2. kucinghitam says:

            rajin komen n byk jari mcm datin nie
            kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        2. kucinghitam says:

          sama2 eh hahaha
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      2. kucinghitam says:

        sapa tau kan hehe
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      selamat berkomen ya.. nanti DT kejar semula..
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. Daxx says:

        Hamba di sini menanti saingan. kehkehkeh
        Daxx recently posted…Pelik! Patung Purba Mesir Bergerak Sendiri + VideoMy Profile

        1. kucinghitam says:

          yeka daxx hehe
          kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

        2. daxx aku cabar ko… beat si kucen itam… dia laju weh..

          1. Daxx says:

            Hahahahaha. Saya terima cabaran tu! Tapi bukan minggu ni kot. Sibuk dengan persediaan kolej lah. hihihi.
            Daxx recently posted…Epic! Lukisan Potret Kartun Anime Pada Sawah Di Jepun + 8 GambarMy Profile

          2. Daxx says:

            Akak PPP pergi dominasikan diri dulu minggu ni! Kita berganding bahu! Muahahahaahahaha
            Daxx recently posted…Epic! Lukisan Potret Kartun Anime Pada Sawah Di Jepun + 8 GambarMy Profile

          3. Datin Tyka says:

            takpe biar saya beat beliau
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          4. kucinghitam says:

            harus la datin this is open contest hahaha klo leh nak jadi juara bertahan hahahapp
            kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          5. Datin Tyka says:

            aku hanya bole kata good luck bro
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        3. Datin Tyka says:

          saingan secara sihat itu bagus
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            xsihat pun dok lama2 dpn lappy pastu xbaca entri menyampuk tu xsihat
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            aik tulis untuk diri sendiri ka
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      2. kucinghitam says:

        hihihi pi la tdo
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

    3. Daxx says:

      Try try lah anda. Mana la tahu rezeki kan? ๐Ÿ™‚
      Daxx recently posted…Pelik! Patung Purba Mesir Bergerak Sendiri + VideoMy Profile

      1. kucinghitam says:

        rezeki janji rajin je
        kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      2. klw mcm tu good luck ke ko daxx

      3. kucinghitam says:

        daxx pun rajin mai fuh
        kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

    4. kucinghitam says:

      jom la try cik biela
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        berapa kali kau nak ulang
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  5. sensasi2020 says:

    Tahniah buat semua yg berjaya…Datin Tyka nak pecah tradisi di blog ini…nantikan kemunculan beliau..he..he… Selamat berkomen semua.
    sensasi2020 recently posted…Bagaimana Nak Tingkatkan Hasil Bisnes Dan Jualan?My Profile

    1. kucinghitam says:

      hmmmm ok jer dialukan dgn karpet merah
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        tak nampak pon karpet merah
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          cari sendiri beli sendi ri bentang sendiri the catwalk la sorang2 hahaha
          kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            catwalk tu sesuai ngn kau je
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. sensasi.. tahniah jer kew… meh la jadi peserta sekali..

      1. Datin Tyka says:

        kalau sensasi join tak larat juga anda semua
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          yeka sensasi nak try tgk hahaha
          kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            nak cuba ke? aku layan dia 2 blog, memang terbaik la dia
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          2. kucinghitam says:

            hahaha ok jer pun xkisah mai la ramai2
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          3. Datin Tyka says:

            sekarang dah tak ramai orang dah. mana geng geng kau…
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    3. Datin Tyka says:

      hahahaha jangan takut kan depa….
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  6. Daxx says:

    Lagipun lusa Daxx dah masuk kolej. Terlepas la habuan ku ini. Tsk tsk tsk
    Daxx recently posted…Pelik! Patung Purba Mesir Bergerak Sendiri + VideoMy Profile

    1. kucinghitam says:

      xpa cuba lain kali hehe
      kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        nak menang lg la tu
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      ayat saiko je ni.. hahahha
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. kucinghitam says:

        aku saiko ker hmmmm fine
        kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

        1. Datin Tyka says:

          kurang saiko dan takkan tersaiko
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  7. kucinghitam says:

    bila nak banking hehehe ๐Ÿ˜›
    kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        nak inbox jugak bole?
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          nyibuk la ko datin nak sekupang pi jauh2 hahaha
          kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          1. Datin Tyka says:

            takpe la.. gua kaya.. takpayah minta
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          itu maknanya kau jahat..tu kena block.. insaflah
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. amboi kemaheng… pemenang kita ni kekekeke

      1. kucinghitam says:

        dah menang kena la minta hahaha apala cik ppp
        kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      tak sabar betul dia
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. kucinghitam says:

        yela dapat duit ni leh la order bju blogger abg ben hehehehe
        kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          baju abg ben? puiiii.. gua anti dia…
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  8. kucinghitam says:

    awal bgun datin
    kucinghitam recently posted…Rumah Khairy Jamaluddin kene rompakMy Profile

    1. Datin Tyka says:

      bangun? bila gua bangun
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      1. kucinghitam says:

        ni leh type ni dah bagun la hahaha
        kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          haihh macam layan orang tak bijak pon ada jugak ni
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            yela ko la bijak pandai kan
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            yes aku seorang yang bijak..
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  9. lina says:

    tahniah kpd pemenang ye.. ๐Ÿ™‚
    lina recently posted…Pembancuh TehMy Profile

    1. kucinghitam says:

      terima kasih hehehe
      kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

  10. kucing hitam xaci. dia spam komen. hahahahahahahaha
    Carlos Santiago recently posted…BAN MindBlow – Terapi Minda Yang Funny Lucah Tak Masuk AkalMy Profile

    1. Daxx says:

      Spam menyepam berleluasa. Tak aci woooo.
      Harap Dr. Fuh buat satu peraturan. kehkehkeh
      Daxx recently posted…18+ Ngeri! Ritual Penyembelihan Ribuan Haiwan Di Nepal + 14 GambarMy Profile

      1. Dr Fuh says:

        hahaha..for sure..lepas ni komen spam xde kaitan setakat 2-3 p.p gua remove to spam ๐Ÿ™‚
        Dr Fuh recently posted…Kisah Benar Yang Sedih Mampu Membuatkan Anda Mengalirkan Air MataMy Profile

        1. Daxx says:

          Haaa wokey! Cung cung. Kawal ketat ketat baq hang. Hahaha
          Go home spam, you’re drunk.
          Daxx recently posted…Tonton: Running Man Episode 152 (Jung Woosung, Junho [2PM], Han Hyojoo, Koo Ja-cheol, Park Ji-sung and Sulli [f(x)])My Profile

          1. Datin Tyka says:

            itu yang patut dapat kan.. macam bawak kereta.. kalau kena speedtrap, kita yang akan dapat saman
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          2. kucinghitam says:

            hehehe minta jgn la ayat yg xda kaitan pun digunakan yer
            kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          3. Datin Tyka says:

            tu tulis untuk diri sendiri ke?
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        2. Datin Tyka says:

          satu keputusan yang sangat tepat
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            jangan dok tepat sgt la datin oiii
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            asal… kau takut
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      2. kucinghitam says:

        setuju ratu spam tu ada kat sini mmg xaci la dia bkn baca sgt spam ja hahahaha
        kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

        1. Datin Tyka says:

          ayat apa mu pakai ni… cuba tulis dengan betul
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            xreti baca ker memang buat2 xreti baca hahahaha
            kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          2. Datin Tyka says:

            cuba kau baca balik.. bangang tak bangang ayat kau tu
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      itu favorite dia
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    3. kucinghitam says:

      bila spam kita reply ja tu bukan spam la
      kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        kita akan reply orang yang spam tu… layankan .. takkan nak borak sorang sorang kan.. sian plak nnt
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  11. Tahniah kucing itam… berpeluh2 ketiak aku ko kejau hahahahha tak pe la bukan rezek aku weh.. aku teka aku kena pakai enjin turbo la lain kali klw nak pintas ko ekeekkek ^_^ abam fuh pun thanks… ya siap promo2 lagi gitu FUH.MY memang terbaeekkkkkkkk!!!

    1. kucinghitam says:

      kali ini ada datin tyka lagi lakena pakai super turbo datin ni lagi la gi la
      kucinghitam recently posted…Kucinghitam Juara Pengomen Tegar Bulan Jun FUH.myMy Profile

      1. Dr Fuh says:

        kucing hitam mohon PM aku segera di http://fb.com/messages/fuh.my/

        1. Datin Tyka says:

          kalau kucing hitam ni tak nak duit cakap la.. hahaha
          Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

          1. kucinghitam says:

            nak la wei sapa xmau duit woooo
            kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

          2. Dr Fuh says:

            kalau nak cepat2 la inbox gua
            Dr Fuh recently posted…Ngeri 18SX – Inilah Akibat Mencuri Tak Bagi Salam (4 Gambar)My Profile

          3. Datin Tyka says:

            kalau dia lambat tak payah bg
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

      2. Datin Tyka says:

        he he good luck ya….
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    2. Datin Tyka says:

      berpeluh ketiak ek.. patut la masam
      Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  12. Datin Tyka says:

    wah laju nya anda semua.. takpa.. ramai masih tak kenal DT ni.. teruskan usaha anda..
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. kucinghitam says:

      dah kenal ratu spam kat shakiddo sampai 4k sebulan spam hahahaha
      kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        ade ke 4k? mcm tipu je
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          apasal tipu nak saya copy pastekan ayat datin kat blog faizalias ka yg dtin ckp datin spam 4k hmmmm
          kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          1. Datin Tyka says:

            silakan.. tunjukkan bukti
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  13. Datin Tyka says:

    ok cuma nak pesan dan beritahu, DT bole komen sehingga 2k… jadi korang get ready aje la eh.. he he
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. kucinghitam says:

      xkisah pun sbb dah study pattern datin pun
      kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

      1. Datin Tyka says:

        bagus la dah study.. good… semoga berjaya
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

        1. kucinghitam says:

          hahaha kalo pikir2 balik buang masa la study org haha
          kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

          1. Datin Tyka says:

            bagus la kalau kata buang masa
            Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  14. Datin Tyka says:

    ohh this is spam
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. kucinghitam says:

      dah memang nama pun ratu spam kan mmg spam la
      kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

      1. Datin Tyka says:

        apa plak aku… kau sorang je yang spam… dari dlu aku perati je
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  15. Datin Tyka says:

    nak tanya.. setiap minggu tu kira berapa hari bulan?kan terbabas.. he he
    Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

    1. kucinghitam says:

      terbabas ja la datin xsapa larang pun
      kucinghitam recently posted…IPAD MINI KA SAMSUNG NOTE 8My Profile

      1. Datin Tyka says:

        kau punye komen aku menyampah gila
        Datin Tyka recently posted…Bulan Yang SibukMy Profile

  16. Datin Tyka says:

    kucinghitam suka komen yang tak kena mengena.. harap berkat la duit tu.. kalau main spam je.. hmmmm
    Datin Tyka recently posted…Jaga Sahabat Dengan BaikMy Profile

  17. study says:

    Hello, i believe that i saw you visited my site thus i got here to return the favor?.I am attempting to in finding things to enhance my web site!I suppose its adequate to make use of a few of your ideas!!

    1. Datin Tyka says:

      confirm this is spam
      Datin Tyka recently posted…Review Muka Blog Baru DenaihatiMy Profile

  18. Hello there, merely become conscious of your website by way of Yahoo, and discovered that it must be definitely helpful. I will watch out with regard to the city. Let me enjoy if you carry on this kind of in future. Lots of people might be taken advantage of your current creating. Kind regards!

  19. obviously like your web-site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth then again I’ll surely come back again.

  20. Viagra says:

    I savor, lead to I recently found what precisely I’m looking for. You may have finished our 4 time prolonged look! The lord Thank you dude. Possess a wonderful day. Cya

  21. Their like you go through my head! A person looks to comprehend a great deal roughly this, like you wrote the ebook in it or anything. I believe that you can apply by incorporating pct to electricity what it’s all about home a little bit, nevertheless as an alternative to this, it is great blog. A great examine. I will certainly come back.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge