pengiklanan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca laman fuh.my. Setelah mendapat banyak emel-emel dan juga private messages dari pembaca blog fuh.my yang bertanyakan tentang pengiklanan, akhirnya Dr Fuh decide untuk membuat page khas bagi menerangkan secara details berkenaan dengan jenis-jenis pengiklanan dan servis yang fuh.my sediakan.

PENGIKLANAN

1. Banner 780×90

pengiklanan

Bagi pengiklanan jenis banner bersaiz 780×90 ini Dr Fuh cuma bukak TERHAD kepada 2 pengiklanan SAHAJA. so, dalam 1-1 masa cuma ada 2 sahaja banner pengiklan yang akan diletakkan. Lokasinya adalah diatas setiap post bagi setiap entri. Memang strategik sangat lah lokasi tu.

Kenapa cuma TERHAD kepada 2 sahaja? Actually Dr Fuh nak memberikan perkhidmatan pengiklanan yang berkualiti kepada pelanggan dimana semakin sedikit iklan diletakkan didalam sesebuah blog/laman web, semakin tinggi kebarangkalian untuk pembaca mengklik iklan tersebut. Faham kan? dan dalam masa yang sama Dr Fuh taknak memberatkan blog fuh.my

Harga? Ok ini yang paling penting. Harga yang diletakkan Dr Fuh adalah sangat murah dan berbaloi iaitu cuma RM300 sahaja untuk sebulan. Ingat ya, cuma 2 iklan sahaja diletakkan di atas setiap entri blog fuh.my..jadi ianya lebih mudah dilihat. Mahal? Jangan la macam tu..dah murah sangat ni kalau nak compare dengan blog lain yang trafik lebih kurang/sama dengan trafik blog fuh.my ni..

Di bawah ini Dr Fuh lampirkan trafik blog fuh.my yang sedang meningkat dengan mendadak ini sebagai bukti.

2. Banner 300×250

pengiklanan

Sama juga seperti banner 728×90 tadi penerangannya
Harga cuma RM150 diletakkan di atas banner innity bersaiz 300×250 di sidebar belah kanan blog fuh.my dan akan diapungkan (floating) seperti banner innity (contoh – cari entri panjang scroll smpai bawah)Terhad kepada 1 pengiklan sahaja

3. Banner 300×100

place_your_ad_here_300x100

Sama juga seperti banner 300×250 tadi penerangannya
Harga cuma RM150 diletakkan di atas sekali di sidebar belah kanan blog fuh.my.
Terhad kepada 2 pengiklan sahaja.

4. Advertorial/Review

Bagi pengiklanan jenis advertorial/review terdapat 2 jenis iaitu yang pertama entri/review disediakan sendiri oleh pengiklan iaitu dengan harga RM200 sahaja untuk 1 entri dan yang kedua advertorial/review dikarang/dibuat sendiri oleh Dr Fuh. Untuk jenis ini Dr Fuh letakkan harga RM300 sahaja.

Adertorial/review akan di maximize kan SEO bagi menempatkan artikel tersebut di page pertama enjin carian google untuk jangka masa panjang. Advertorial/review juga akan di STICKY POST selama 12 jam.

Bagaimana hendak berurusan dengan Dr Fuh? emel kan kepada fuhdotmy@gmail.com dan Dr Fuh akan bagi details pembayaran atau boleh inbox FB Dr Fuh di >>SINI<<

Servis lain yang kami sediakan

Tingkatkan like fanpage dengan pantas dan super murah. Nak tahu lebih lanjut click —-> SINI

Bukti trafik, Page Rank dan ranking Alexa fuh.my

Alexa Rank

pengiklanan, alexa rank

Trafik Harian

Pengiklanan terbaik, tempat pengiklanan paling berkesan, tempat iklan murah, iklan yang berkesaj, pengiklanan, advertise here

Page Rank

pengiklanan

Harga pengiklanan yang diberikan diatas adalah harga kepada orang perseorangan atau syarikat kecil. Untuk established company harga akan dicharge dua kali ganda dari harga asal.

Sebarang perubahan akan di update kemudian dan tertakhluk kepada terma dan syarat

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments