Penggambaran Fast Furious 7, April

Penggambaran Fast Furious 7, April Cerita Fast Furious tidak asing lagi bagi peminat setia yang mengikuti dari awal sampai ke yang terbaru ni Fast Furious 6

Penggambaran Fast Furious 7, April | Cerita Fast Furious tidak asing lagi bagi peminat setia yang mengikuti dari awal sampai ke yang terbaru ni Fast Furious 6, admin dengar cerita yang Penggambaran Fast Furious 7, April ni baru start. Jom sama sama baca, betul atau tidak Penggambaran Fast Furious 7, April tahun ni atau ditunda ?

Penggambaran Fast Furious 7, April 2014

LEBIH dua bulan tertangguh setelah kematian bintang utamanya, Paul Walker, khabar mengenai penggambaran filem Fast & Furious 7 kembali menjadi tumpuan.

Menurut salah seorang pelakon, Kurt Russell, dia mendapat info bahawa penggambaran filem tersebut akan bermula April ini. Bagaimanapun sehingga kini, belum ada kesahihan mengenai perkara itu.

“Saya dengar, penggambaran akan bermula April ini. Tapi sehingga kini belum ada sebarang perjumpaan dengan pihak produksi,” katanya.

Bagaimanapun ketika ditanya mengenai wataknya dalam filem tersebut, Russell berkata, pihak produksi meminta dia merahsiakan dahulu perkara tersebut.

Selain Russell, beberapa pelakon lain juga akan membawa watak baharu seperti Djimon Hounsou, Michael J White, dan Natalie Emmanuel.

Sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments