Paul Walker Pelakon Fast & Furious Maut Kemalangan

Paul Walker Maut Kemalangan

Paul Walker Pelakon Fast & Furious Maut Kemalangan | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi. Tadi ada rakan Dr Fuh inform kematian Paul Walker iaitu pelakon filem gempak Fast & Furious akibat kemalangan jalan raya dimana keretanya terbakar akibat melanggar tiang telefon di Santa Clarita. Ikuti berita penuh yang diambil dari Utusan Malaysia.

LOS ANGELES 1 Dis. – Pelakon filem francais Fast & Furios, Paul Walker dilaporkan maut dalam satu kemalangan di Santa Clarita di sini petang semalam.

Dalam kejadian itu, kereta jenis Porsche GT yang dinaiki pelakon itu dan dipandu rakannya dipercayai hilang kawalan dan melanggar tiang telefon pada pukul 3.30 petang semalam.

Berita kematian Walker disahkan melalui akaun rasmi Facebooknya.

Sumber – Utusan

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments