Muka Baru Blog Denaihati – Lebih Mesra, Kemas Dan Padu!

denaihati.com-hidupkan-untuk-memberi.png

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca blog picisian Dr Fuh yang dikasihi lagi dihormati sekalian. Semoga kalian semua sihat-sihat hendaknya dan sentiasa ceria-ceria sokmo 🙂

Denaihati. Satu jenama yang tak perlu lagi disangkal terutamanya didalam dunia blogging tika ini. Blog yang Dr Fuh boleh beri penghormatan sebagai salah seorang dikalangan pencetus dunia SEO Malaysia yang terawal. Sebut sahaja nama Denaihati, para blogger sudah boleh terbayang diminda dengan ‘event-event besar blogger, contest berhadiah lumayan, insentif-insentif wang tunai dan percutian, seminar-seminar berkaitan medium atas talian (on line) dan banyak lagi. Memang kena sangat dengan tagline beliau ‘Hidupkan Untuk Memberi’.

Kali ini Denaihati tampil dengan muka baru dimana ianya diselenggara oleh eizil network iaitu syarikat tempatan yang menyediakan perkhidmatan seperti pembangunan sistem atas talian, pembangunan perkara berkaitan WordPress termasuk themes, plugins dan custom functions.

Muka Baru Blog Denaihati

Satu perkataan yang Dr Fuh boleh cakap. SUPERB!. Bukan kerana layout nya yang cantik, menawan kalbu, berbunga-bunga or something like that, tapi dengan kepantasan loading blog Denaihati ini. Berdesuppp!! Sungguh PADU dia punya pergi. Memang super laju dan super mesra pembaca. Tekan saja mana-mana inbound link, tak sampai 2 saat, siap loading! Itu perubahan ketara yang Dr Fuh nampak dengan begitu jelas.

Denaihati Hidupkan Untuk Memberi

Selain itu, Tuan Denaihati sudah semestinya akan menitikberatkan susun atur terutamanya di halaman utama ‘homepage’ blog Denaihati dari dahulu lagi. Tapi kali ini penampilan baru blog denaihati dilihat lebih kemas dan rapi serta sangat jelas dengan imej ‘thumbnail‘ nya yang besar dan diulas dengan sedikit ‘description‘ pada setiap artikel terkini sudah cukup untuk meyakinkan dan menarik perhatian pembaca untuk melayari artikel tersebut. Pendek kata lebih mesra pembaca lah.

Laman Utama Denaihati Hidupkan Untuk Memberi

Seterusnya, yang menarik perhatian Dr Fuh adalah ‘social button’ untuk laman-laman sosial Tuan Denaihati seperti Facebook, Keek, Twitter, G+1, Instagram, Youtube dan juga RSS Feed. Dari segi susun atur button tersebut yang berada tepat dia atas laman (header) sudah jelas menunjukkan bahawa Tuan Denaihati seorang yang menitikberatkan interaksi sosial dengan pembaca-pembacanya. Yang paling penting, button tersebut tidak menyakitkan mata dan comel-comel belaka (dengan harapan ada yang nak ajar Dr Fuh buat button macam tu) hehehe. Tak percaya? Tengok screen shot bawah ni.

Social Button Denaihati

Rasanya itu sahaja perubahan ketara yang Dr Fuh dapat lihat pada laman Denaihati yang baru ini. Mungkin banyak lagi perubahan lain yang ketara dilakukan tapi Dr Fuh ‘masih belum perasan’. Hehehe. Walaubagaimana pun, Tuan Denaihati masih mengekalkan warna tema blog Denaihati iaitu warna kesukaan Rasulullah SAW, Warna hijau.

Akhir kata, Tahniah buat Denaihati Network dan semoga terus memberi kerana tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima.

Dr Fuh – Masih terngiang-ngiang dengan kepantasan ultrasonic loading blog denaihati.com 🙂

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

19 thoughts on “Muka Baru Blog Denaihati – Lebih Mesra, Kemas Dan Padu!”

  1. perghh.. terbaik punya review… all the best… rasa kecik je aku nak review otai macam Denaihati tu.. aku newbie.. bukan tak nak review tapi takut tersalah review jek… aku yakin Denaihati akan suka dgn entry ni…
    Potia Casadelarossa recently posted…Subhanallah ! Berjalan kaki 5700KM Untuk Tunaikan HajiMy Profile

    1. kucinghitam says:

      review jer kot2 nanti dia reviewkan kita plak kan untung hehehe
      kucinghitam recently posted…CIKGU MATI DITEMBAK DI BACHOK KELANTANMy Profile

  2. kucinghitam says:

    xreti la nak guna wp nie pening hahaha
    kucinghitam recently posted…CIKGU MATI DITEMBAK DI BACHOK KELANTANMy Profile

  3. titan says:

    semua dok cerita pasal ni. hoho..

  4. Denaihati says:

    Bilion terima kasih diucapkan kerana sudi menyertai review muka blog baru Denaihati. Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui keputusannya nanti.
    Denaihati recently posted…Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

  5. Atiqa anuar says:

    fuh.my tak nak tukar ke wajah baru ke> hihi
    Atiqa anuar recently posted…Ceritera Lawak : Surat Mr Bean untuk Bill GatesMy Profile

  6. I just like the valuable info you provide for your articles. I will bookmark your blog and check once more here frequently. I am quite certain I will be informed many new stuff proper here! Best of luck for the next!

  7. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am experiencing difficulties with your RSS. I don’t understand why I am unable to subscribe to it. Is there anybody getting the same RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

  8. You really make it sound easy along with your powerpoint presentation however i to find this condition being definitely a thing that I find myself I would in no way realize. It seems also intricate and also wide to me. I’m just anticipating for ones following post, I’ll attempt to find the cling of the usb ports!

  9. Wonderful put up, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don’t realize this. You should proceed your writing. I am sure, you have a great readers’ base already!|What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid different customers like its helped me. Good job.

  10. vcore says:

    nice! one!!!

  11. We have read through several nutrients right here. Unquestionably price social bookmarking intended for revisiting. I’m wondering how a lot endeavor you set to make this kind of outstanding informative site.

  12. Someone necessarily assist to make severely articles I might state. That is the first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular put up extraordinary. Magnificent process!

  13. It’s actually a cool and useful piece of information. I’m glad that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

  14. Attractive piece of content. I recently located your website plus in accession capital to say i always receive really enjoyed consideration your web site blogposts. In any manner We will be subscribing in your bottles and perhaps My spouse and i fulfillment you actually entry persistently swiftly.

  15. hidup sehat says:

    You really make it seem really easy together with your presentation but I to find this topic to be actually one thing that I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very large for me. I am looking ahead to your subsequent publish, I will try to get the hold of it!

  16. baby comel says:

    hebatt review dr Dr Fuh ni, master kepada master.. fuhhh, all the best ye
    baby comel recently posted…GA Pertama 2014 PariPariPutihMy Profile

  17. TrendViral says:

    Denai hati memang dah betul-betul established dah. Sekarang brand dah makin mantap.
    TrendViral recently posted…[Gambar] Easybreath: Topeng Muka Snorkeling Paling AwesomeMy Profile

  18. zyra roxx says:

    fuh.my bila nak berwajah baru? hikhik :p
    zyra roxx recently posted…Beri Baju Terus Clash?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge