Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu

villa-nabila-seram1.jpg

Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu | Nampaknya setelah sekian lama nama Villa Nabila tenggelam, hari ini nama Villa Nabila kembali trending terutamanya di laman-laman sosial seperti twitter, facebook dan tak kurang juga di laman-laman berita dan juga blog.

Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu. Kisah sebenar 23 remaja hilang di Villa Nabila. Villa Nabila trending di twitter #villanabila

Actually Dr Fuh dulu pernah tulis juga kisah seram Villa Nabila ni, tapi di blog lama Dr Fuh dulu lah.

Dikhabarkan ada sekumpulan budak seramai 30 orang masuk ke dalam kediaman Villa Nabila ini kira-kira jam 3.30 pagi tadi, 18 November 2013. Tapi yang peliknya bila keluar hanya ada 7 orang sementara 23 orang lagi hilang, lenyap tapi suara mereka dapat didengari.

Namun berita ini disahkan palsu. Berdasarkan artikel yang telah dikeluarkan oleh saudara Mazidul Akmal, Pemangku Ketua Polis Daerah, Superintendan Abd. Samad Salleh telah menafikan khabar angin bahawa 23 individu telah hilang di Villa Nabila tersebut. Sila rujuk screenshot dibawah.

Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu. Kisah sebenar 23 remaja hilang di Villa Nabila. Villa Nabila trending di twitter #villanabila

Menerusi laman berita Utusan Online pula, diberitakan Sebuah villa terbiar di Jalan Skudai di sini menjadi tumpuan orang ramai sejak malam tadi apabila seorang remaja berusia 16 tahun dilaporkan hilang selepas memasuki premis berkenaan bersama beberapa rakannya.

Timbalan ketua Polis Johor Bahru Selatan, Supritendan Abdul Samad Salleh berkata, remaja berasal dari Majidee itu dilaporkan keluar dari rumah sejak kelmarin dan tidak pulang sehingga kini.

“Ibu remaja berkenaan ada menghubungi rakan anaknya dan dimaklumkan remaja itu telah memasuki Villa Nabila.

“Usaha mencari remaja berkenaan masih dijalankan di villa berkenaan dan sama ada dia masuk dan hilang di dalamnya kita masih siasat,” katanya di sini hari ini.

Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu. Kisah sebenar 23 remaja hilang di Villa Nabila. Villa Nabila trending di twitter #villanabila

Poll di Villa Nabila

Dr Fuh – Adakah tindakan remaja tersebut ke Villa Nabila adalah pengaruh dari filem Highland Tower yang sudah ditayangkan di pawagam beberapa minggu lalu?

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

13 thoughts on “Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bharu”

  1. Information technology reputation rests for four
    pillars quality, price, delivery, coupled with customization.
    But lots of them cooperate with the vendors.
    The shoe needs to automatically be comfortable, fits
    good, offer high operation and has great traction.
    Its shoelace’s movement is small scratched patterns.
    flattenimage.pl recently posted…flattenimage.plMy Profile

  2. NOREHAN SAAD says:

    kisah yang agak menyeramkan….
    NOREHAN SAAD recently posted…SELSEMA DAN TIPS ELAKKAN JANGKITANMy Profile

  3. yang hilang sorang yang kecoh kata hilang sampai 23 orang.. banyak sangat pinggan tambah nak sedapkan crita
    lekatlekitgurl recently posted…YANG HILANG DALAM VILLA NABILA TU BUKAN 23 ORANG TAPI…My Profile

  4. kucinghitam says:

    villa ni pernah femes ker OMG i so xtau la

  5. liza4981 says:

    nape dier g situ??g la kdai mamak ke…main bowling ke..xpun dok umh je..ni kul 3pg dok sane..mmg nk cri pnyakit la kn…ape pun doakn dier selamat je..

  6. L’uomo Moncler attraversa l’universo sportivo con una raffinatezza al sapore di confort : tennis, equitazione, golf, nuoto, surf, ciclismo e automobilismo.

  7. I’m curious to find out what blog system you are working with?
    I’m having some small security issues with my latest blog and
    I’d like to find something more safe. Do you have any suggestions?
    Converse Online Baratas recently posted…Converse Online BaratasMy Profile

  8. Howdy would you mind letting me know which web host you’re working with?

    I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable
    price? Thanks a lot, I appreciate it!
    Tiendas Timberland En Madrid recently posted…Tiendas Timberland En MadridMy Profile

  9. Fabian says:

    Many people don’t realize that it’s usually possible to negotiate a lower interest rate on
    credit cards in good standing. Paying minimum payments or skipping payments when the statement
    says “no minimum payment due” is a trap into which many consumers fall.
    They would be the first to likely applaud any credit card fraud punishment such a perpetrator would receive.

    Here is my weblog generateur de carte bancaire – Fabian
    Fabian recently posted…FabianMy Profile

  10. Hi, Neat post. There is an issue together with your website in internet
    explorer, might check this? IE nonetheless is the market chief and a
    large component to folks will pass over your wonderful writing
    due to this problem.
    Belstaff Moto recently posted…Belstaff MotoMy Profile

  11. Ukase vouchers are multi-purpose vouchers that can be used on several e-commerce websites to buy goods or services, one of
    them being Skype. I talked with a group of freelance writers whose opinions are
    golden to me on Oct. Bottom turning as hard as I could the four fins on my board were barely in
    the water.

    Feel free to surf to my homepage :: Credit Skype Gratuit
    Credit Skype Gratuit recently posted…Credit Skype GratuitMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge