Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bahru Akhirnya Terungkap

imageedit_7_9637569129.jpg

Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bahru Akhirnya Terungkap | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan. Tadi ada seorang rakan Dr Fuh inform yang berita tentang remaja hilang di Villa Nabila dah disahkan ditemui. Rakan Dr Fuh tu dapat berita dari blog saudara Mazidul Akmal. Agak mengejutkan bila Dr Fuh baca berita ini dimana seorang remaja yang dilaporkan hilang itu telah ditemui. Tapi bukan di Villa Nabila. Dimanakah? Ikuti beritanya dibawah ini.

Remaja, Izzat Izzudin Husin dilaporkan hilang Sabtu lalu telah ditemui di Flat Desa Mutiara, Johor Bahru, Johor, selepas tengah malam tadi.

Pada ketika entri ini ditulis Izzat dan 2 rakan, lelaki dan perempuan sedang dirakamkan kenyataan di Balai Polis Bandar Dato On. Saya bersama wartawan, Zulhazri Abu Bakar berada di luar balai. Tiada media lain bersama kami.

Maklumat disalurkan kepada kami oleh sumber berkredibiliti.

Sidang akhbar akan diadakan oleh Ketua Polis Johor.

Sumber berita – Bersama Mazidul

Lihat rakaman video di Villa Nabila Johor Bahru yang telah dibuat oleh sekumpulan pelajar sebelum KONONNYA mereka diberitakan hilang di laman PENCURIMOVIE.SX <– Klik sini

Dr Fuh – Hahaha. Bila baca balik macam lawak pon ada. Berita ni mendapat liputan sangat meluas di dada-dada akhbar dan media-media massa termasuk dari blog Dr Fuh sendiri, at last remaja yang dilaporkan hilang tersebut telah ditemui sedang bersembunyi dirumah kawan? Tapi persoalan yang timbul sekarang, mengapa remaja tersebut bersembunyi di rumah kawan beliau? Dan bagaimana pula timbul cerita yang remaja tersebut pergi ke Villa Nabila dan hilang disana? Jeng….jeng….jeng….!!

Credit

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

11 thoughts on “Misteri Remaja Hilang Di Villa Nabila Johor Bahru Akhirnya Terungkap”

  1. Because this is a 101 course(beginners) article, I will
    not get into any in depth detail about certain subjects.
    Money you contribute to this plan will count as income on your
    tax return but sometimes be withdrawn and received
    tax-free once you retire. Experts have thought about the silver and gold coins as savior in crisis.

    If you receive an interest in the IRA, it
    really is treated because your IRA beginning the date with the transfer.
    There are, however, some things that you need being aware of
    once you decide to set up your own gold IRA.
    individual retirement account recently posted…individual retirement accountMy Profile

  2. how much does it cost to have a locksmith do a lockout?
    24 hour emergency locksmith exeter recently posted…24 hour emergency locksmith exeterMy Profile

  3. hanz says:

    budak tu nk cari publisiti murahan jeng jeng jeng

  4. mselim3 says:

    Assalammualaikum.. fuh,

    kehilangan misteri, jumpa pun misteri..jeng2….

    mselim3
    mselim3 recently posted…Sitemap BlogMy Profile

  5. homepage says:

    Would you recommend carpentry as a good career choice?
    homepage recently posted…homepageMy Profile

  6. kisah ni lebih kurang macam kisah siti balqis kat kuala terengganu. sapa nak baca sila clik link bawah ni. mesti korang pun rasa nak hentak dua2 ekor budak ni ke dinding
    lekatlekitgurl recently posted…TERKINI! DAH JUMPA BUDAK HILANG TAPI BUKAN DI VILLA NABILAMy Profile

  7. Dengar cte David Teo nak filemkan cte panas nie plak..
    Aniqbukhary32 recently posted…Tips kekalkan hubungan rumah tangga, Jack Millis & MillieMy Profile

  8. SZ|Network says:

    Nanti ada la filem misteri villa nabila ni.haha
    SZ|Network recently posted…Kisah Tegar Penyanyi Cilik Lagu Aku Yang Dulu Bukan SekarangMy Profile

  9. titan says:

    haha..

    heboh gila benda ni. ending plak memang wat sakit hati jer..
    titan recently posted…10 minit berharga bersama DTOX Malaysia.My Profile

  10. Terrific work! This is the kind of info that are supposed to be shared around the web.
    Disgrace on Google for no longer positioning this post higher!
    Come on over and discuss with my website . Thanks =)
    Polos De Ralph Lauren Mujer recently posted…Polos De Ralph Lauren MujerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge