Malaysia Vs Myanmar Final Pesta Bola Merdeka 2013

Live Streaming Malaysia Vs Myanmar Final Pesta Bola Merdeka 2013, Keputusan Malaysia Vs Myanmar Akhir, Malaysia Vs Myanmar 14 September 2013, Pesta Bola

Malaysia Vs Myanmar Final Pesta Bola Merdeka 2013 | Pada malam ini iaitu 14 September 2013 akan berlangsungnya perlawanan antara dua pasukan Asia Tenggara iaitu Malaysia Vs Myanmar dalam pertembungan peringkat Final Pesta Bola Merdeka 2013. Perlawanan Akhir Malaysia Vs Myanmar ini akan berlangsung di Stadium Darul Makmur, Kuantan Pahang.

Terdahulu, dalam perlawanan peringkat kumpulan yang menyaksikan Malaysia mengekalkan rekod kemenangan 100% dan telah memenangi perlawanan kedua peringkat kumpulan menentang pasukan Myanmar dengan keputusan jaringan 2 berbalas 1.

Dari atas kertas sudah semestinya pasukan Malaysia memiliki kelebihan untuk memenangi perlawanan Akhir Pesta Bola Merdeka 2013 ini kerana rekod pertemuan sebelum ini membuktikan Malaysia lebih kuat berbanding pasukan Myanmar tambahan pula Malaysia beraksi dihadapan penyokong sendiri.

Live Streaming Malaysia Vs Myanmar Final Pesta Bola Merdeka 2013, Keputusan Malaysia Vs Myanmar Akhir, Malaysia Vs Myanmar 14 September 2013, Pesta Bola

Walau bagaimanapun, pemain malaysia tidak boleh memandang rendah kebolehan pasukan Myanmar. Mereka akan bermain habis-habisan bagi memenangi perlawanan ini sekaligus membalas dendam keatas kekalahan perlawanan peringkat kumpulan sebelum ini.

Perlawanan ini akan disiarkan secara siaran langsung di Astro Arena 801 dan siaran TV9. Terdapat beberapa laman web menyediakan live streaming Malaysia Vs Myanmar Final Pesta Bola Merdeka 14 September 2013. Diharapkan skuad Harimau Muda iaitu skuab Malaysia bawah 23 tahun dibawah kendalian Ong Kim Swee bermain dengan bersungguh-sungguh dan keputusan berpihak kepada pasukan Malaysia.

Satu lagi perlawanan bagi penentuan tempat ke-3 dan ke-4 akan berlangsung antara pasukan Singapura menentang pasukan Thailand pada jam 5 petang ini.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments