Macam-Macam! Kepala Budak Tersangkut Celah Dinding?

tersepit2.jpg

Macam-Macam! Kepala Budak Tersangkut Celah Dinding? | Keseronokan seorang kanak-kanak bermain ‘sorok-sorok’ bersama rakan-rakannya berakhir insiden panik apabila kepalanya tersepit di celah bangunan di bandar Yulin, selatan China.

Ketika kejadian, mangsa dikatakan cuba keluar dari celah bangunan tersebut namun gagal hingga menyebabkan seorang daripada rakannya terpaksa menghubungi ibu bapa mereka.

Macam-Macam! Kepala Budak Tersangkut Celah Dinding?

Menurut laopran MailOnline pegawai polis tempatan berkata, anggota penyelamat mengambil masa tiga jam untuk mengeluarkan kanak-kanak perempuan berumur 6 tahun.

“Kepala kanak-kanak itu melekat pada dinding. Kami terpaksa menggunakan minyak pelincir untuk membantu mangsa,” katanya.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

5 thoughts on “Macam-Macam! Kepala Budak Tersangkut Celah Dinding?”

  1. Memang strategik tempat sembunyi tu dek.. Nasib baik boleh keluar.. Haha
    Aniqbukhary32 recently posted…Hah!!! Jodohku dari kalangan keluarga terdekat?My Profile

  2. kejadian pelik2 je kat china ni.. kebanyakkan melibatkan kanak2
    lekatlekitgurl recently posted…RAMAI YANG TAK BERSYUKUR HARGA MINYAK PETROL NAIKMy Profile

  3. vcore says:

    only in china

  4. amir zahari says:

    Aku heran kenapa kat China je, ke hanya negara china yg mendapat luputan berita2 mcmni? pelik2..
    amir zahari recently posted…Ron 95 & Diesel Naik 20 Sen, Stesen Minyak Jadi Sesak Kenapa?My Profile

  5. cik Ain says:

    pelik sungguh la org2 nie…
    nasib la budak2.. kalau bapak budak, mak budak… memang takleh nak kata apa laa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge